hej ciezarowki hihi
czytalam was wczoraj, ale juz niewiele pamietam, a odpisac nie zdarzylam, bo spieszylam sie na zakupki.... przed wyjazdem chcialam jeszcze jakies upominki dla nablizszych zgromadzic.. i dla siebie szukalam ciazowek, ale kicha na maxa hihi
jak mi sie podobaly jeansy to okazywaly sie strasznie obcisle w nogawkach... taka moda teraz i trezba w rurkach chodzic... hihi
poza tym mialam jakis senny dzien na maxa... nawet pojawila sie mysl,zeby zrezygnowac z wyjscia i sie polozyc... ale postanowilam byc twarda i nie dalam sie hihi tymbardziej ze pogoda byla cudowna... a dzis bleeee.... nie ma sloneczka
ale tez ide.... jeszcze zostalo pare rzezcy do kupienia no i okazja do spaceru... hihi
wlasnie a propos narzekan na ciazowe dolegliwosci.... to od kilku dni mam bole w lewym boku gdzies w okolicach zebra i plecy tez mi dokuczaja... nawet jak leze... pierwszy raz na lezaco mnie bolaly.... takze zaczyna sie..... uroki ciazy!!!!!!!!!!!!
ja mam skrzywiony kregoslup wiec predzej czy pozniej musialo tak sie stac... a teraz to juz pewnie bedzie gorzej,,,,
no ale az tak zle nie jest.... mam jeszcze sporo sil i poza tym to nadal super u mnie (oby tak dalej) hihi
ale wciaz sie martwie , ze moj maly tak malo sie rusza... nie mam takich kopniaczkow caly dzien i non stop... wlasciwie w ciagu dnia kilka razy chwilke i wieczorkiem... ale to tez nie zawsze.... lekarka mowila ze niby ok....
tak sie ciesze, ze do polski lece.... bo tam nie bede musiala sie prosic o usg i gina zobacze ( a raczej on mnie pooglada) mam nadzieje ze mnie to uspokoi.....
Lucy ciesze sie , ze wywalczylac to zwolnienie,,, nalezalo ci sie.. pamietaj ze zdrowie twoje i oliviera jest najwazniejsze.... a z tego co pisalas to nieciekawie tam mialas.... teraz odpoczniesz i pewnie te dolegliwosci mina ... pewnie bylas przemeczona... odpoczywaj ile sie da.... ja dolacze do ciebie dopiero za niespelna 2 miesiace.... jesli bede sie czula ok... a z tym to ciezko wyczuc....
zmykam dziewczynki bo sloneczko wychodzi... milego dnia papa
p/s w szoku jestem ze wy juz pranko urzadzacie.... ja nawet nie mam co prac... hihi