lulu81 pisze:Kulcia, jestem z Tobą, bardzo mi przykro
pirrllott, jestes wspanialym ojcem,
szkoda ze nie kazdy facet taki jest
Prawde powiedziawszy nie wiem czy byłbym takim ojcem gdybym nadal żył w związku z ich mamą. Nie wiem czy ona nie nażekałaby na mnie że nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Ale życie mi przygotowało takie życie jakie teraz mam. i muszę się wywiązywać nie tylko z obowiązków Ojca ale i Matki. Robie wszystko by dzieci czuły wielką miłość i to że jest ktoś na kim mogą polegać.
Myślę że każdy facet potrafi być taki;)
[ Dodano: 2007-04-04 ]dorotaczekolada pisze:pirrllott, dokladnie! ja nie chce zostawiac mojego smyka ale wiem ze bede musiala pojsc do pracy bo z pieniazkami krucho
ale za nic bym nie oddala tej radosci ktora daje mi synek! dla niego znioslabym wszystko. a jak tatus go nie chce znac to trudno.jego strata!
dorotaczekolada Niestety żyjemy w czasach w których nie jest łatwo z pieniążkami
Ja mimo że nie zarabiam mało jak się popatrzy na to ze strony samotnego człowieka ale nasze wydatki dużo przekraczają to co zarabiam
mimo to jakoś idziemy przez te życie z uśmiechem:) I dokładnie skoro jeden rodzić się nie chce interesować swoim dzieckiem to niech żałuje :) bo ma czego:) przecież to wspaniale obserwować jak nasze maleństwa robią co raz to kolejny krok i się wspaniale rozwijąją :) Tego nikt nam nie zabierze :)
[ Dodano: 2007-04-04 ]kwiatunio pisze:pirrllott, tylko pogatulowac i pozazdroscic,ze tak kochasz swoje dziaciaszki!!!!!!!!!!!
kwiatunio Dziękuję ;) ale ta miłość jest bezwarunkowa :) Nie wiem jak można ich nie kochać skoro są mi tak bliscy:)