Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

06 kwie 2007, 21:02

Dzięki za informacje. Trochę spokojniej będę się drapać :-D :-D Ja właśnie zakończyłam wachtę w kuchni. Sałatki zrobione sernik upieczony mięsko też....Jutro tylko torcik, jajeczka, mycie podłogi i .....śWIęTUJEMY :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2007, 21:20

Ale bedziecie mieli jedzonko! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja to raczej na biezaco przygotowuje! No i ciast to nie bede robic, bo my to czekolady sie najemy!!!! :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

06 kwie 2007, 21:30

Czekoladka zdrowa...... Ale nie można jej dużo zjeść przynajmniej mnie muli szybko. A ja lubie jeść co widać po mnie i wadze :-D :-D :-D

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2007, 22:21

A ja to lubie czarna czekolade, bo co za slodkie to nie bardzo.... W niedziele to bedzie wielkie mniam!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

07 kwie 2007, 09:59

A ja zgodnie z zapowiedzią wpadam złożyć Wam życzenia: Radosnych, pogodnych, pełnych nadziei Świąt, jedzonka bez liczenia kaloriii, miłych spotkań rodzinnych i pociesznych kopniaczków!

Ja zrobiłam ciasta, prawie przyszykowałam święconkę, jeszcze podłoga w sypialni i w łązience (to zrobi Mężo) i po południu ruszamy na groby do kościołów w Krakowie.
Może wyjdzie słoneczko?

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

07 kwie 2007, 12:14

witajcie kochane :ico_ciezarowka:
ja do was z życzonkami Świątecznymi, bo znając życie pewnie do was dopiero zajrzę po Świetach

:ico_haha_01: Niech te Święta tak wspaniałe będą jakby całe z bajek. Niech zajączek co po łące fika przyniesie radość i baranka co bryka. Niech rodzinka żyje w zgodzie, a święta przebiegną przy pięknej pogodzie.
Mnóstwa zdrówka i radości i pysznych z koszyczka rozmaitości.

Ściskam Was mocno i do usłyszonka :ico_brawa_01:

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

07 kwie 2007, 14:24

Czesc moje ciezarowki :ico_ciezarowka: Ja dopiero dzisiaj sie melduje bo wczoraj robilam placusie a dzis z rana do kosciolka sie wybralam. :ico_haha_02: Teraz dopiero spokojnie usiadlam, ale musze sie Wam przyznac ze takie roboty swiateczne to juz nie dla mnie :ico_nienie: Dzis w nocy wszystko mnie bolalo,kazda kosc :ico_placzek: Cale szczescie teraz juz siedze i oddycham.A w swieta tylko bykowanie z mezem i spacerki no i oczywiscie jedzonko. :-D :ico_brawa_01: Kozystajac z okazji chcialabym Wam moje drogie zyczyc:
Zdrowych,pogodnych Swiat Wielkanocnych.Pelnych ciepla,smacznych jajek no i obfitego :ico_brawa_01:
No i bysmy twardo wytrwaly wszystkie do lipca :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

sandra16
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

07 kwie 2007, 15:34

Wesołych Świąt.
Zdrowia, szczęścia humoru dobrego,
a, przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka.
I niech, te święta będą jak bajka.

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 kwie 2007, 16:46

Dziewczynki, życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT!
Świąt spędzonych w gronie rodzinnym. Pełnych miłości, szczęścia i zdrowia przede wszystkim. Abyście wspominały te święta jako udane, pomimo tego, że ostatnie bez naszych kochanych bobasków... :ico_oczko:
Buziaczki dla Was! :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 kwie 2007, 17:01

hello, no ja tez wczoraj szalałam w kuchni, zrobiłam torcika, serniczek i dwie babeczki, a wieczorem to mi już kręgosłupek wysiadł, ledwo się ruszałam. no ale dziś znowu trzeba było do kuchni wrócic, mieska popiec i sałatki pokroic, naszczęscie jestem już po robocie i w końcu moge się zrelaksowac na foteliku.
No dziekuje serdecznie za życzonka, wam tez życze:
Zdrowych, pogodnych świąt wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości, radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół oraz wesołego alleluja

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”