hekkate super są wasze zdjęcia z chrztu. Daniel wyglądał bardzo ładnie! Super że masz to już za sobą! Ja własnie cieszę się ze w maju to chyba bedzie cieplej, bo chciałabym żeby Bartuś był w samym garniturku już bez kombinezoników. A na beciki to on juz jest za duży a co dopiero za miesiąc :)
karolas barzdo mi się podoba wasze rodzinne zdjęcie! Jesteście przepiękną rodzinką!!!!
Dorota M. ja zaryzykowałabym i poprosiłabym o pomoc tą położną, w końcu w dniu ślubu jest potrzebna Ci pomoc przy Agatce, bo w ogóle nie mogłabys uczestniczyć we własnym weselu! A kiedy macie ślub??
Ja miałam dziś odwiedziny wujka mojego męża z rodziną. Zaprosili nas na komunię ich córki. Odbędzie się to 13.05. Czyli tydzień po naszych chrzcinach. Nie zabardzo chce mi się na takie spendy rodzinne tym bardziej że to jest nie w naszym mieście. Oni mieszkają jakieś 40 minut od nas. To jest jakaś mała mieścina. Na pewno bedzie ładnie bo to jest właśniwie wieś więc fajnie byloby pojeździć z wózkiem w takiej scenerii, ale zobaczymy jak to bedzie. Przy okazji trzeba coś kupić... A wiadomo z kasą teraz nie zaciekawie jak tyle wydatków przy dziecku mamy...