no tak... chociaż on potrafi uszanować prawo kobiet ciężarnych do pierwszeństwa, bo z tego co widzę to reszta naszego społeczeństwa ma problemy z przyswojeniem sobie tego do wiadomości! a zwłaszcza starsze kobiety, które uważaja, ze skoro przekroczyły 50 rok zycia to wszystko im się należy i trzeba zawsze i wszędzie schodzic im z drogi i ustępowac na każdym kroku... a to nie tak...

starsze babki potrafia byc tak bezczelne , ze patrza sie na ciebie w kolejce w sklepie z pode łba że jestes młodsza to powinnaś ustapić im miejsca i pozwolić zrobic zakupy bez kolejki.. mi pare razy próbowała sie taka jedna wcisnac ale stanowczo jej powiedzialam , ze w sklepie obowiązuje kolejka ... albo jeszcze jedna bezczelność.. kilka miejsc w autobusie wolnych tylko ze trzeba ruszyc nonono i przejsc do tylu, to nie, podejdzie taka do ciebie i zacznie ci wiercic dziure zebys jej ustapiła i przeniosła sie do tyłu autobusu bo ona ma takie widzimisię... nie wiem czemu ale jakos bardzo starsze osoby graja mi na nerwach hehe