12 lip 2007, 14:53
Witajcie stroskane mamusie. Moje dzieciątka mają 5 i 3 lata. Jeszcze do ubiegłego roku podobnie jak Wy zamartwiałam się każdym zjedzonym przez moje dzieci kęsem, bo nigdy nie wiedziałam, co jeszcze może je uczulić. Odmawiałam im wszystkiego, od mleka krowiego począwszy, przez większość owoców i warzyw, po czekoladę i inne delicje. Efekty moich poszukiwań odpowiedzi na pytanie: DLACZEGO? zaskoczyły nie tylko mnie.. Otóż w skrócie mówiąc nie ma nic gorszego niż wielokrotnie przetwarzane jedzenie. Przetwarzane chemicznie.. Alergia jest ZDROWĄ reakcją na NIEZDROWE otoczenie (czytaj: żywienie, środowisko, itp.) Kozie mleko i zdrowa, ekologiczna żywność to naprawdę często wystarczy.. Mam nadzieję, że to Was zainteresuje.. a ja jestem do dyspozycji :) Pozdrawiam i życzę ZDROWEGO JEDZONKA.