aha do 5 miesiąca życia dziecko nie śpi na poduszce!!! jeśli się mu ulewa to należy podłożyć coś pod nogi łóżeczka z przodu żeby był spad, ale dziecko ma leżeć na twardym i płaskim!!!
Alinko nie martw się za drugim razem będzie lepiej.
ja też mam stracha, w środe miałam jazdy z moim instruktorem i był lekko załamany bo 4 miesiącach przerwy nie szło mi za dobrze a egzamin tuż tuż, nie chce źle wróżyć ale też tego nie widze w kolorowych barwach, no ale już zapłaciłam więc sie nie wycofam
dzięki asiula
faktycznie niewiele trzeba na początek, ale myślę że to bardzo racjonalne rozwiązanie, bo faktycznie maleństwo szybko rośnie, tylko brakuje mi w tym zetswie body....
CZesc Alinka napewno zdasz nastepnym razem ja mam juz wyprawke cala bo bardzo duzo dostalam od bratowej,a te HBS to jes cos zwiazane z zoltaczka tak czytalam
[ Dodano: 2007-03-09 ] HBS to proba watrobowa na obecnosc wirusa zoltaczki typu b znalazlam w internecie
Alinko ja zdałam za trzecim razem, ale tobie napewno za drugim się uda, będziemy trzymać kciuki
jestem cała happy bo przywieźli mi właśnie obiadek z chgińskiej do pracy mniam mniam
zerkam co chwile na nasze stre forum, ale widze że chygba wszystkie na dobre przeniosłyśmy sie nowe, jeszcze wczoraj byłam wkurzona ale dzisiaj juz zaczynam się przyzwyczajać