Kasiu, a ja się jakoś zmusić nie mogę do zrobienia fotek tych moich nowych mebelków, chociaż mam już skręcone Najlepiej zrobię, jak poczekam na komodę, po którą dziś bądź jutro pojadą rodzice i kiedy już ją skręcę, to zrobię wszystkie zdjątka i się Wam pochwalę
Frydza fajne łózeczko
Co dotyxczy snów, to ja dzisiaj tez jakiś dziwny widziałam... Jakoby mój brzuch mozna otwierać jak torbę, a dziecko lezy w takiej kosmetyczce (?) Jak się otwierało tem brzuch to dzidzi starsznie się marszczyła (tak jak na światło) , a jak jej się podstawiało palec, to ściskała go mocno swoją rąsią... aha no i jej paznokietki mi się zapamiętały, takie drapiące Jeszcze miałam jakąś instrukcję czy coś i tam było napisane, ze tylko ja mogę swój pales jej podstawiać
Dziewczynki nie bedzie mnie pare dni bo wyjezdzamy na wies na swieze powietrze,pogoda super takze trzeba korzystac odezwe sie jak wroce :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Hej dziewczyny musze powiedziec ze troszke popisalyscie
Jak widze to iw_rybka sie nie pojawila czyzby sie rozdwajala? Frydze lozko super no i zycze udanego wypoczynku i swietnej pogody Pewno troszke imprez Cie ominie
beata84 witamy w klice ciezarowek :ico_prezent:
abegano oba sa fajne i trudno powiedziec No i jak widac niebieski dominuje czy to oznacza chlopca i sie nie chwalisz?
cześć wszystkim w ten uroczy i słoneczny dzionek Frydza łóżeczko świetne mnie się spodobało też takie tylko, że ciemniejsze i bez tej deski z boczku same szczebelki bardzo fajne. A poza tym życzę Ci udanego odpoczynku, my też jedziemy na działeczke, bo szkoda taka pogode marnować w mieście.
No a dziś u mnie 27tydz. więc imprezka
Ja też mam termin na 13piątek w lipcu i mam nadzieje że będzie to najszczęśliwszy dzień
Joanna jak wiesz z naszego forum lipcowego u mnie dziewuszka...... A ten niebieski to ja sama nie rozumiem. Kiedyś bardzo nie lubiłam tego koloru, ale moje menżo za nim przepada i chyba mi się udzieliło