Oj, pochowały się dziewczyny! Ja miałam ruszyć jutro na rutynowe badania, ale mi się nie chceee!!!
Chyba sobie odpuszczę, mam dosyć przychodni na ten tydzień, moze zdążę z wynikami do czwartku.
A ja jeszcze wpadlam, ale jestem dzis juz wykonczona. Dzis wybralam sie na spacerek w gory.Mieszkamy w gorach i gory mam za oknem, ale dzis ladna pogoda i sie wybralam. I wiecie takie trasy to juz nie dla mnie choc nie szalalam.
A chcialam jeszcze przywitac Kwiatek i jej synka.A jakie imie wybralas? Abegano Natalia to bardzo ladne imie
Witam się z wszystkimi
Nie mogłam spać za bardzo bo głodna się obudziłam i ten głód nie dał mi spac Dzidziula tez nie spała. A poza tym musze dzis pozałatwiac kilka spraw bo jutro na działeczke jedziemy i bedziemy dopiero w niedziele wieczorem.
Witajcie, dzisiejsza noc minęła mi bez koszmarów..... Za to z telefonem zdychjącym o 5 rano........ Cóż trzeba sie powoli przyzwyczajać do rannego wstawania
Czesc dziewczyny A ja dopiero teraz wstalam i jem sniadanko Ale nocne wstawanie to normalne. Ja musze 2 razy do WC i z jadnej strony a z drugiej przyzwyczajam sie jak corcia bedzie z nami
A tak to widze Ula w Krakowie,Kinga na dzialeczke a kto jeszcze poza miasto Ja w niedziele tez uciekam na komunie