Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

13 kwie 2007, 10:24

No pyka :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_tort: :ico_zdrowko: Znów impreza
Ja uciekam na jakies zakupy na weekend jak wróce to cos skrobnę :ico_oczko:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2007, 10:30

A ja to juz obiadek sobie gotuje! Kaczke w sosiku z jablkiem! Mniam! Bedzie pychotka! :ico_ciezarowka:

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

13 kwie 2007, 10:37

Moj Boze ty to jestes ranny ptaszek Anulaf,ale ja tez znikam bo musze dzis troszke :ico_duzepranko: :ico_prasowanko: :ico_pranko: no i obiadek zrobic.Planuje piers z kurczaczka w sosie pieczarkowym,ziemniaczki i salatke. :ico_obiadek: Uwielbiam salatki a szczegolnie latem :ico_ciezarowka:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2007, 11:10

U mnie to juz druga pralka leci... Z trojka dzieci to na okraglo! Ja juz powiedzialam, ze nastepna pralke to 10kilogramowa chce! Bo oszalec z tym praniem mozna! Cale szczescie, ze mam suszarke, to i prasowania mniej ...
Tez fajny obiadek masz w planie!
Ja dzisiaj po poludniu do poloznej lece na wizyte 6tego miesiaca! Bardzo sie ciesz! Dzieci ida ze mna, ale tam jest duzo miejsca i taka poczekalnia z zabawkami i ksiazkami, wiec sie nudzic nie beda! :ico_nienie: No i duzi sa! a ciekawosc to ich zzera i w ten sposob zobacza moja polozna i miejsce gdzie bede rodzic! :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

13 kwie 2007, 11:53

Aniu to podziel się wiadomościami jak tam z dzidzią :ico_oczko:
Ja już po zakupach coś mnie spanko bierze, ale się nie daje :ico_oczko: :ico_nienie: Może jakąś małą kawusie sobie strzele i przejdzie.

joanna1111

13 kwie 2007, 13:56

Kinga- cora
Anulaf-cora Amalia
Barbapuppa-cora, ale nie na 100%
abegano-corka Natalia
Ja-corka Juli
Ula- syn Pawelek
Basia334 - mama zostawia jako niespodzianke przy porodzie
sosim-dzidzia sie ukrywa
sandra-dzidzia sie ukrywa
malolata-syn Kubus
kwiatek-syn Kacper
No to i tak dobry wynik 5 kobietek i 3 mezczyzn jak narazie. :ico_ciezarowka: A jakie imie wybralas dla swojej corki Kinga?
Cos nam dzis dziewczyn z Krakowa brakuje barbapuppa i Basia334.Czyzby sie z Ula imprezowaly?A moze pogoda Was wywalila z domu :ico_brawa_01: Ja musze odlezec obiadek :ico_haha_02:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2007, 14:03

A ja sobie herbatke pije przed wyjazdem do poloznej! Potem to pewno sobie gdzies z dziecmi polazikuje, bo wieczorem po meza na dworzec trzeba pojechac, wiec sie nie oplaca do domu wracac, tym bardziej ze pogoda jest super! :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

13 kwie 2007, 15:04

No to Ania będzie się tulinkować przez weekend.
Asiu imię jeszcze nie wybrane bo dla synusia miałam ja wybierać, no a dla córci mąż, a on oczywiście niezdecydowany. Bardzo podoba mi się Natalka ale już jedna mała jest więc trzeba wymyśleć inne. Kuba zastanawia się nad Niną, ładne ale bardziej podoba mi się Kaja :ico_oczko:

barbapuppa

13 kwie 2007, 19:19

juz jestem, ale sie naczytałam...

joasiu niestety musisz troche zweryfikować swoją liste, bo ja byłam dzis na echu i wszystko jest OK, tylko bedziemy mieć chłopczyka i raczej nie moze byc mowy o pomyłce, bo nawet mi fotki wydrukowała odpowiednich części ciała
a nie ma mnie, bo u nas to koło 20 stopni od 2 dni i cały czas jestem z Wikusią na polku, a potem padam wyczerpana nadmiarem słoneczka

Kwiatuszku serdecznie witam ciebie i Kubusia :ico_brawa_01:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

13 kwie 2007, 20:08

To powiększa się grono chłopców! Gratulacje!

Witam Was dziś dziewczyny!

A u nas trochę wariacki dzień. Niby mąż dziś został w domu, myślałam, że ten dzień do nas będzie należał, a tak naprawdę, to pół dnia okupywał komputer, stąd moja nieobecność.
A jak się cieszyłam, że spotkam się z Basią i Ulą w Krak., to też okazuje się, że nici, bo na to konto idzie jutro do pracy i znów jestem uziemiona :ico_olaboga: W dodatku jutro znów goście, kolejny szalony dzień

Basiu, pozdrów ode mnie Ulę, może innym razem będę miała więcej szczęścia :ico_ciezarowka:

I w ogóle pozdrowionka dla Was, :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”