hej hej
wlasnie ostatni dzionek w kraku dobiegl konca.. jutro wyjazd do rodzicow hihi jade pociagiem z kolega, udalo mi sie... bo nie wiem jak poradzilabym sobie z dwoma walizkami sama hihi
dzis po aquaparku wybralysmy sie do sklepu dla dzieci i ogladalam wozki... nie bylo mojego czyli implast bolder, ale widzialam jego poprzedniki i sa super hihi tylko kolorki szare hihi ale ten nowy bedzie pomaranczowy hihi
spacerowalysmy tez po po rynku i wawelu i kolejne sesje zdjeciowe zaliczalysmy....
na zamku wkurzyly mnie stare babki... bo robilysmy fotki pod magnolia i nie zauwazylysmy tabliczki zakazujacej wychodzic poza chodnik... podszedl do nas straznik i grzecznie zwrocil uwage... po czym babki siedzace obok na lawce zaczely sie wtedy wymadrzac.. ze czytac nie umiemy.. itd a wczesniej siedzialy cicho.., dopoki straznik sie nie wychylil...co za baby....
wiec ja do nich mowie , ze dlaczego dopiero teraz sie odzywaja..... i madre zgrywaja... a one do mnie, ze skoro jestem w ciazy to wydaje mi sie, ze wszystko mi wolno...
masakra hihi i pytaja czy czytac umiem... a ja na to bezczelnie, ze ciezarnym rozum odbiera wiec nie umiem.. ale inaczej sie z nimi nie dalo... widac nudzilo sie babulkom.. a ja wredna bylam.... ale te babki co niektore to zrzedza na maxa.. w autobusie jak rozmawiamy glosniej to tez nam uwage jedna zwrocila.....
dobrze, ze brzucha nie wystawialam, bo pewnie tez bym sie jakis komentarzy nasluchala... hihi wiem ze jestem niemila, ale niech sobie nie mysla, ze z racji wieku wolno im narzucac swoje zdanie i mnie pouczac.... wrrrr hihi
bylysmy tez w kinie na spoko filmie.... nie pamietam tytulu, ale z halle barry i brucem willisem... thriller/dramat... ciekawy.. ale juz mi sie na nim spac zachcialo... chyba odczulam niewyspanie.... bo spac poszlysmy po 4 a po 5 godzinach pobudka.... hihi
w domku u mamci odpoczne.... hihi
fotki podesle jutro,,, bo ide sie polozyc.... dzis troche wczesniej.... choc juz 2 dochodzi.... ale naprawde czuje znuzenie....
czuje , ze zapadne szybko w blogi sen................................ hihi
Indigo ja bylam na 4D, to jest ulepszone 4 D, z tego co lekarz mowil to jest dokladniejsze i widac dziecko jak rusza sie w danym momencie, a na 3D dopiero po chwili... roznica nie wydaje sie istotna... zdjecia wygladaja tak samo... hihi
witaj
Agniecha , co do komentarzy bab to powyzej wyrazilam swoja opinie na ten temat hihi
dobrej nocki.... moze jtro wieczorem zajrze... zycze slonecznej niedzieli.. trzymajcie sie cieplo papa
p/s zakupilam dzis ta ksiazke "jezyk niemowlat" tracy hogg.... super!!!
lece skopiowac posta na dzial poloni, bo nie mam sily opisywac tego samego hihi wygodna jestem co?? hihi
[ Dodano: 2007-04-15 ]Indigo chodzilo mi o to ze 4D to ulepszona forma 3D... hihi to cos jak z tymi wozkami implast bolder to nowsza wersja implast volant hihi
JA CHCE SPAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!