lilo

10 kwie 2007, 10:05

edi wiem jak dziecko potrafi dać w kość więc współczuję. W dodatku siedzenie w domu też przybija... Szkoda, że nie wyszło z tym przedszkolem...

Beatris60 pisze:edi słyszałam już od kilku osób że drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego, że jak pierwsze spokojne to drugie daje popalić i na odwrót więc możesz śmiało działać

Ja też to słyszałam i u wielu moich znajomych sie sprawdza :ico_oczko: Ale zastanawiam się jakie byłoby moje drugie dziecko bo nie mogę powiedzieć że Piotruś jest bardzo niegrzeczny ale popalić też daje często.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 kwie 2007, 11:18

spojrz na to z innej strony edi : Karolek jeszcze dwoch latek nie ma a juz jest lokalnie slawny. Jeszcze troche i ogolnopolska kariere zrobi :-D
a na ten okres dojrzewania to bym nie liczyla, bo chlopcy dojrzewaja podobno kolo dwudziestki :ico_oczko:
z tym, ze drugie dziecko jest przeciwienstwem pierwszego to chyba nie we wszystkim sie sprawdza, bo ja i moj brat oboje bylismy bardzo spokojni (moze dlatego, ze przy porodzie juz przyduszeni na przestroge :ico_oczko: ) ale on jest glupi a ja madra :-D i skromna

edi
Jestem mózgiem tego forum!

11 kwie 2007, 13:33

Kod: Zaznacz cały

Karolek jeszcze dwoch latek nie ma a juz jest lokalnie slawny. Jeszcze troche i ogolnopolska kariere zrobi 

matka karola Wojtyły powiedziała do małego lolka ty bedziesz wielkim człowiekiem.I mój Karol tez zwyczajnym dzieckiem nie bedzie.to bedzie geniusz -zobaczycie.on bedzie zdolny jak tata.mój R to chodząca encyklopedia.

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2007, 11:13

a edi powiedzial co wiedziala i tak nas wszystkie tym oniesmielila, ze kazda boi sie cokolwiek napisac, bo i tak nie wyskoczy ponad edi i karolka :-D :509:

edi

13 kwie 2007, 18:24

ponad mnie he he ja prosta dziewczyna z małego miasta ha ha co ja sie mam równac z wielkomiejskimi damami :-)
ale karol................. :ico_oczko:
nie zarty zartami ale czemu nic nie piszecie?cos mało pogadany ten nasz rocznik :ico_olaboga:
a pamietacie ksywki ze szkoły?
ja w podstawówse miałam piki nie wiem od czego :ico_oczko: i co to znaczy a w liceum to byłam surówką od nazwiska.a na studiach to edkiem i edim i edzią :ico_oczko:

lilo

13 kwie 2007, 22:15

Jakoś nie ma za wiele czasu i weny ostatnio :ico_oczko:
Na mnie mówili Kate z angielska, Mała Mi nie wiem dlaczego, a najbardziej się przyjęła i do tej pory została - Siaka :ico_oczko: Czytając sylaby od końca wychodzi Kasia :ico_oczko: Nawet mąż na mnie czasem tak mówi, a koleżanki nawet mają mnie tak zapisaną w telefonach :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 kwie 2007, 13:19

W przedszkolu koledzy mowili na mnie Telewizor :-D , bo podobno mialam fryzure przypominajaca monitor (paz z grzywka), w podstawowce bylam Mycha ( nie wiem dlaczego?), w liceum Lala, a na studiach Nikita (co odwazniejsi dodawali Samuel :-D ) i dalej poszczegolni znajomi z roznych okresow mojego zycia tak do mnie mowia. Natomiast w domu gdzies tak od 11 roku zycia jestem Domda, bo moj brat nie umial wypowiadac mojego imienia i tym skrotowcem sie poslugiwal. Rodzice wciaz tak na mnie mowia :-D

edi

14 kwie 2007, 21:10

W przedszkolu koledzy mowili na mnie Telewizor

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 kwie 2007, 12:58

smiej sie edi, wiesz jaka to byla wtedy dla mnie tragedia??????????

edi

15 kwie 2007, 16:37

niewątpie Jasnie Pani telewizorem :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
ksiezniczka by przeszła no nie? :ico_oczko:

Wróć do „Kącik dla rodziców”