Taaaa, jestesmy teraz chyba obrazem tego brzydkiego powiedzonka, że "jak nie urok, to sr..." Mnie wczoraj na noc zaczął bolec ząb (leczony tydzień temu), a jak już mi odpuścił to koło 2 w nocy złapał znowu ten okropny ból okresowy w pachwinach...
czesc dziewczyny ja mam dobry humorek bo na pn dostalam skierowanie do szpitala na cc wczesniej juz planowane ale troszke sie boje..... a co do zgagi mam od poczatku ciaży juz licze dni minuty az sie skonczy juz nie umie juz nic nie pomaga ble a dzis w nocy mialam jakies bole i skurcze lydek koszmar ale to juz koniec za to moj synek taki rozbrykany kopie mamusie rozciaga sie na maska hihih moj brzuch wyglada przedziwnie.....pozdrawiam was kochane
Zgagagagagaga to juz jak przekleństwo dla mnie. Codziennie i to tak dokucza
Podobno maluchowi włosy rosną jak mamusia ma zgagę hehe to niech juz mam jezeli to prawdziwy zabobon będę miała córcię, więc niech ma ładne warkocze jak sie urodzi
Ja na razie zgagi nie mam, ale mam nadzieje, ze corcia bedzie miala fajne kudelki! Moje dzieci rodza sie z niezla czuprynka, jak jezyki!!! Super !!! Uwielbiam!!!!
No a teraz to troche do roboty by trzeba bylo, a tu mi sie nie chce!!!