Moja Ada potrafi długo sie sama zabawic szczególnie na macie i jak wkoło siebie ma duuużo zabawek
Dorotex nic sie nie mart że twoja mała jeszcze nie siedzi ,moja też nie a jest starsza od Oliwki
no wlasnie nie ma co sie martwic tym ze jedno dziecko inaczej sie rozwija od drugiego, kazde ma swoje wlasne tempo
[ Dodano: 2007-03-09 ]
czy waszym dzieciom tez tak szybko rosna paznokcie?? mojemu obcinam 2 razy w tygodniu bo ma czasami takie klujki ze szok
dzis tak sie udrapal pod noskiem ze az ma kreske do krwi
natashka - malutkiej paznokcie też bardzo szybko rosną - co prawda obcinam jej raz w tygodniu
ona wogóle urodziła sie z tak długimi paznokciami że jak połozna do nasz przyszła to odrazu jej obcięła bo ja się bałam
z tymi ząbkami to jużtak jest niestety - córka mojej koleżanki bardzo cierpiała a druga koleżanka zorientowała sie ze jej córka ma ząbki dopiero jak ją ugryzła w pierś przy karmieniu nawet nie pisnęła przy ich wyrzynaniu się
moze byc i tak ze zabki wyjda naszym dzieciaczkom dosc pozno a jak zaczna wylazic to prawie wszystkie na raz..moj T podobno tak mial...zabki mu wyszly jak mial 10 miesiecy i to prawie wszystkie w ciagu miesiaca....tragedia