Cześć
a co to ja dziś pierwsza??
mały ruch był przez weekend na naszym wątku
Madziu mam nadzieję że już lepiej się czujesz.
Lucy super wszyłaś na tych zdjęciach. Mój M. też się ze mną przekomarza i mówi mi że wielka jestem, ale to wszystko w żartach, choć fakt faktem mam już +20
A co teściowych, to ja poprostu nie moge ani jednego złego słowa powiedzieć na swoją teściową. Wiecie jaką mi niespodziankę wczoraj zrobiła?? Myślałam że rzeczy dla dzidziusia dostanę od niej jak się maleństwo urodzi bo to jednak inne pokolenie i oni wolą nie zapeszać. A tu proszę dostałam całą reklamówkę super ciuszków, o tym że załatwiła mi wózek, przewijak i wanienkę to wam pisałam, także za chwile nic nie będę musiała kupować. Ale żeby tego było mało wręczyła mi kopertę mówiąc że to na zakupy dla dzidziusia, a w środku 1400zł
od niej i od siostry męża. Ja poprostu jeszcze w szoku jestem. A tak poza tym to ona nigdy się nie wtrąca, jest obiektywna i naprawde o wszystkim mogę z nią pogadać odkąd ja poznałam.
Ale wyjątek podobno potwoerdza regółe. poza tym teściowa musi nadrabiać za teścia z którym nie mam żadnego kontaktu.
Troche się rozpisałam.
Wczoraj skorzystałam z pogody i odpoczęłam trochę u rodziców na słoneczku, a dziś znów szara rzeczywistość: łóżko i telewizor i książka.
pozdrawiam was pa