basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

16 kwie 2007, 12:05

Fajnie, Ula że udał się wyjazd. Widziałyście się? Ja, niestety w domku zostać musiałam, ale myślałam o Was!

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 kwie 2007, 12:10

no aniu, mój maluch to się chyba by dogadał z twoją cóeczką , bo też od rana ciągle w brzuszku szaleje :-D
no a ja byłam zaskoczona że w tym h&m az tyle ciuszków na mnie było, joasiu a ten katalog jest gdzies na necie, jak tak to prosze podeślij mi link
No Basiu udało nam się spotkac w sobotę popołudniu na zakupkach w galerii kazimierz, szkoda że nie mogłas dojechac, ale mam nadzije ze kiedyś uda nam się jeszcze spotakć, ja oczywiście zapraszam do siebie :-D

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 kwie 2007, 12:22

wiesz Ula polskiej strony niemam tylko szwedzka

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

16 kwie 2007, 12:24

witajcie kochane
ja zniknęłam na ten weekend, ale wybaczcie mi, bo pogoda była cudna

Ula-to świetna dziewczyna (nie tylko na necie), widziałyśmy się chwilkę i mam bardzo pozytywne wrażenia, bardzo konkretna i życiowa kobietka
chyba jest dominująca w związku... (co ty na to Uleńko?)
cieszę się, że udało ci się kupić spódniczki

a ja miłama szczęście w sobotę, bo moja mamusia była ze mną na zakupach i zasponsorowała mi całą torbę ciuchów, jestem bardzo zadowolona, bo nie tylko będą pasowały na ciążę, ale spokojnie będę mogła założyć je też później
w niedzielę zaś wybraliśmy się na "mały" spacerek (bagatelka ponad 4km) od Kamedułów do ZOO, byłam pełna podziwu dla mojej 2 latki (w całą pierwszą stronę szła na noga sama, potem trochę tata jej pomagał), za to ja już jak wracaliśmy to lekko poczułam ból w kości ogonowej i wieczorem jak padłam, to nawet nie miałam siły się ruszyć
ale najlepsze z tego jest to, że moja panna spała dziś do 7:40, no chyba się poświęcę i będę jej robić codziennie takie długie popołudniowe spacerki

byłam dziś u lekarza i wyobraxcie sobie, że był taki tłum, że ledwo weszłam przed 10, a zazwyczaj to mnie przyjmuje przed 9
położna powiedziała, że teraz jest strasznie dużo cieżarówek z wyżu demograficznego i ogromne tłumy teraz przychodzą
no w każdym razie z moim chłopczykiem wszystko dobrze, a i w dobrym stanie jestem, jedyne co to muszę trochę przystopować z jedzeniem, bo jak to lekarz stwierdził to miło się tyje, ale potem po ciąży gorzej zrzuca
ja jeszcze 2 kg i osiągnę stan wagowy z porodu poprzedniej ciąży, a przecież jeszcze mam 3 miesiące :ico_olaboga:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 kwie 2007, 12:31

widze Basiu ze mamy ten sam termin na 30 lipca ciekawe czy uda nam sie w tym samym dniu rodzic :ico_haha_01:

barbapuppa

16 kwie 2007, 12:36

no z tymi terminami to nigdy nic nie wiadomo, choć moja pierworodna urodziła się dokładnie w dniu wyznaczonym
ale może sie uda i urodzimy np. tego samego dnia, kto wie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 kwie 2007, 12:42

o to szkoda justynko bo ja szwedzkiego to raczej nie znam, chociaż nidgy go nie widziałam to na 100% nie moge powiedzieć :ico_smiechbig:
Basiu o dzikeuje bardzo :ico_wstydzioch: z ciebie taz super laseczka jest, co bysmy bez tego netu poczeły, raczej byśmy się nie poznały :-D
no ja jestem zodiakalna lwica wiec, to chyba wszytsko tłumaczy, ale mój mezusiek to tylko na pierszwe wrażenie taki grzeczniutki jest :ico_smiechbig: to taka cicha woda jest, i jak kogos nie zna to udaje takiego aniołka, ale pod tymi swoimi loczkami to rózki ma :ico_smiechbig: jak go kiedyś lepiej poznasz to sama przyzasz mi rację.
A ja po cichu licze że może uda wam się nas odwiedzić w ten długi majowy weekendzik, jakiegos grilla sobie zrobić, lub chociaz na lodziki wyskoczyczyć :-D
No a spódniczki super, po ciąży tez się nadadza, a jedną o ile dobrze pamiętam to chyba kupiłam taką jak twoja :-D taką biało- czarną

[ Dodano: 2007-04-16 ]
a ja bym chciała urodzić kilka dni po terminie, zebym mogła sobie to wesele przed porodem zaliczyc, :ico_smiechbig: taka imprezka i tyle dobrego jedzonka tam bedzie ze az szkoda :ico_smiechbig:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 kwie 2007, 12:48

ja chcialabym w terminie bo moj drogi tez 30 lipca sie rodzil ale by bylo w jednym dniu mieliby urodzinki :ico_haha_01:

barbapuppa

16 kwie 2007, 12:48

dzięki Ula
no z tego twojego mężusia to może rzeczywiście taka cicha woda :ico_oczko: pewnie się przekonamy kiedyś
ta czarna w paseczki jest super w niedzielke już wypróbowałam

no dziewczyny wracam do pracy, bo przez tą wizytę u lekarza późno przyjechałam i już mi suszą głowę, żeby gdzieś jechać i coś załatwić
póki co więc was opuszczam, a wy domowniczki koniecznie na spacerki w tą śliczną pogodę :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 kwie 2007, 12:52

o to jednak mam inną :ico_smiechbig: bo ja mam w tą w czarno białe wzorki, skleroza na szczęscie nie boli :ico_smiechbig:
to miłego dzionka basiu :ico_buziaczki_big:
Justyna super zdjęcia, a ja tez chce takie rybaczki :ico_placzek: tylko jak znalazłam takie w krakowie to kosztowały 150 zł to trochę mi było szkoda dac tyle kasy

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”