Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

17 kwie 2007, 11:14

Asiu ja nie pije kawki ale na herbatke z cytrynka sie skusze :ico_kawusia:

lucy23

17 kwie 2007, 11:23

ale mi narobilyscie ochoty na herbatke zcytrynka :-D mi tez sie ta stronka nie otworzyla z wkladkami ;(zobacze na 9 mies....T ma popoludniowki i ja spie jak susel,razem z nim :-D 9-10 he he spimy na sile ;) basiu gratuluje egzaminu i coreczki :ico_brawa_01: wczoraj jak bylam na miescie,to tak sobie pomyslalam,ze super,ze juz do pracy nie chodze,bo czuje sie jak inny czlowiek ;)na wszystko mam sile i w ogole zyc sie chce :-D a wczesniej ciagle bylam wykonczona....w ogole krew mi z nosa nie leci(a wczesniej codziennie ) plecy mniej bola i ogolnie czuje sie super...i jeszcze ta pogoda...madziorka chetnie bym poczytala ta ksiazke,powiem mamie,zeby mi przywiozla,choc to juz bedzie czerwiec...a teraz czytam tez cos podobnego Monika Szwaja ,,zapiski stanu powaznego ,,...bardzo fajna,bohaterka tez dowiaduje sie,ze jest w ciazy ,ma 32 lata i nie jest pewna z kim,bo nie ma stalego partnera hihi

Awatar użytkownika
Leatka
maniakogadacz
maniakogadacz

17 kwie 2007, 11:44

Lucy też mam tą książkę - naprawdę super, tej samej autorki mam jeszcze "Stateczna i postrzelona" i "Romans na receptę" też fajne. A tak w ogóle to jestem straszny mól książkowy hihi
Madziorka tej książki co piszesz nie czytałam ale na pewno nadrobie, aha fajne fotki :ico_brawa_01:
Beatko i Asiu dziękuję za propozycje imion tak się już zastanawiałam i myślałam o Tofiku albo Fido ale teraz to chyba będzie sie nazywał Bols hihi :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-04-17 ]
aha! Basiu gratuluje córeczki - poklep Kalinkę od cioci Leatki

Kurcze! ale mnie wkurza ten baner ze szczepionkami da sie go wyłączyć?

Awatar użytkownika
agniecha772
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

17 kwie 2007, 11:52

cześć dziewczyny, mnie też ta strona z wkładkami nie otworzyła.Ja używam normalnych "deeskret" a nie jakiś specjalnych.Ja muszę sobie kupić książkę "feng shui" coś mnie napadło...A też mam troche lenia, nic mi się nie chce,ale dzisiaj upiekę serniczek i może troche poodkurzam, bo już się od paru dni zbieram,ale takie mam kłucia w brzuchu, bobas się rozpycha...A gdzieś wyczytałam że jak kobiete napada syndrom "wicia gniazda" [piecze, sprząta, gotuje]to za 12 h będzie rodzić.Ale to już chyba bliżej wyznaczonego terminu?bo ja narazie nie mam na nic ochoty.
A wczoraj, mam jeden bardzo słoneczny pokój i otworzyłam okno i nawet troche brzuszek wystawiłam...Ale dzidziuś zaczął się wiercić, albo mu było jasno albo ciepło... pozdrawiam...dobra przejdę się do sklepu! pozdrawiam

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2007, 12:22

hejka

Basiu gratulacje!!!! :ico_brawa_01: za egzamin :ico_brawa_01: i za coreczke!!!!

Aciu ja tez nie znam plci i juz znac jej nie bede na 100% ... super!!!! niespodzianka na maxa !!!!
balam sie , ze na tym usg 4D sama podejrze , ale okazalo sie, ze dzidzia jest tak ulozona, ze sam lekarz nie wie... i super!!! moje siostry byly strasznie ciekawe i chcialay zeby im lekarz zdradzil tajemnice a one obiecaly ze beda milczaly... ale juz ja je znam.... hihi maluszek slucha sie mamusi i tatusia i nie pokazuje.... :ico_brawa_01: hihi
tutaj raczej juz nie bede miala usg a jesli juz to i tak sie sama nie dowiem wiec super!!!! niespodzianka sie uda!!!!!!!!!!!!!!

a ja mam dzis dola dziewczyny.... adas sie rozchorowal znowu....w niedziele gral z chlopakami w plke i biegal na boso po rosie bo go bytu obtarly i teraz sa tego skutki hihi jaki on chorowitek ostatnio... i dzis w domku siedzi sam... rozmawialismy juz przez telefon z godzine... pisalismy na necie... ale wciaz malo.... poza tym wczoraj mial nieprzyjemne przejscia w pracy.... niestety zawiodl sie na kolejnym polaku... dlaczego mnie to nie dziwi w uk????
strasznie nas to przywalilo... i najgorsze, ze nie moge byc teraz z nim.... a czuje jaki on podlamany i smutny.... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
magda26

17 kwie 2007, 13:03

Madziorka wiem jak to jest a kiedy wracasz do niego ??
A to ze polacy nie pomagaja sobie to mnie etz nie dziwi dorwa sie do kasy to juz wielkjie panstwo :ico_olaboga:
leatkla bols mi sie podoba moj dalmatynczyk zwał sie Ares :-D

Awatar użytkownika
acia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 kwie 2007, 13:25

Hejka,
Asiulka z ZUS-u dostaniesz powiadomienie pocztą i musisz w pracy pokazać bo do zakładu wyślą drugie dopiero po 30 dniach aż coś tam się uprawomocni.
Mi też stronka z wkładkami się nie otworzyła , ale spróbuję na 9 miesiącam.

Zmykam bo mamcia właśnie przyszła
pa

lucy23

17 kwie 2007, 13:42

na 9 miesiacach stronka sie otwiera,ale rzeczywiscie drogie te wkladki :ico_noniewiem: madziorka tak to jest z polakami w uk... :ico_olaboga: leatka bols to fajne imie agniecha wystawiaj brzuszek,jak dzidziusiowi sie podoba :ico_brawa_01:

tez mnie wkurza ten baner :503: :503: nic nie widze przez niego :ico_zly:

Awatar użytkownika
magda26

17 kwie 2007, 13:59

Lucy nie denerwuj sie ...hm ja sie zastanawiam co by tu wszamac tylko ze to co w domu to nic nie chce :ico_wstydzioch: chyba pojde do sklepu i sobie cos zafunduje tylko nie wiem co ...własnie dzowniła moja siostra ( ma sklep) zebym przyszła to ja juz cos sobie upouje ;p;p :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2007, 15:24

CZESC KOCHANE :-D wrocilam!!zadowolona wypoczeta poprostu bylo super ale stesknilam sie za wami :ico_oczko: Gratuluje slicznych brzuszkow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”