Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

17 kwie 2007, 19:51

Madziorka to uwazaj na siebie i malenstwo nie forsuj sie tak i nie szalej :ico_nienie: :ico_nienie:
Ja tez zm,ykam polezec i M jak miłosc obejrzec :-D

Awatar użytkownika
acia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 kwie 2007, 20:13

Madziorka musisz troszkę przystopować i więcej leniuchować.A właściwie to dlaczego gin ci powiedział ,że grozi ci przedwszesny poród ?
My już najedzone i też zmykam na m jak miłość

Do juterka kochane pa pa pa

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2007, 21:07

Acia ponoc juz miaam jakies skurcze ... ale ja nic nie czulam... i w ogole nadal czuje sie super... ale musze teraz uwazac..... lekarz mowil ze moglo to byc wywolane lotem... i on juz by mnie spowrotem nie puscil... ale jak wezme te leki to do sb powinno byc ok.... ja musze wracac i nie mysle o tym ze cokolwiek mogloby sie zlego zdarzyc
bedzie dobrze
i tak od poniedzialku zle wiesci................. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Leatka
maniakogadacz
maniakogadacz

17 kwie 2007, 21:59

super fotki dziewczyny :ico_brawa_01:
Ja się mierzyłam i mam 110 cm a już myślałam że mam największy hihi :ico_wstydzioch:
Madziorka oszczędzaj się ty pędziwietrze :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2007, 22:31

juz sobie przypomnialam co powiedzil mi gin... mam skrocona szyjke ... wlasnie czytalam o tym na forum i nieciekawie... lezenie mnie czeka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem zalamana

[ Dodano: 2007-04-17 ]
ciekawe jak w uk beda mogli kontrolowac ta szyjke... skoro tam tylko polozna maca mnie po brzuchu i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
jeszcze tylko 2 miechy wytrzymac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i bedzie dobrze

Awatar użytkownika
Leatka
maniakogadacz
maniakogadacz

17 kwie 2007, 22:34

Nie przejmuj sie madziorka, nie będzie źle tylko musisz zacząć dbać o siebie pamiętaj że teraz jesteś ciężaróweczka :ico_pocieszyciel:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

17 kwie 2007, 22:53

acia i frydza super fotki :ico_brawa_01: madziorka nie martw sie,jesli w uk bedzie cie cos niepokoic,to zrob tak jak ja ;idz prosto do szpitala (nie do poloznej :ico_nienie: bo dla niej zawsze wszystko jest super) powiedz,ze sie zle czujesz i ze masz skurcze lub ze cie brzuszek boli i ze bardzo twardy,to cie ginekolog zbada ...ja tak zrobilam...duzo nawyolbrzymialam ,ale czasem trzeba ...czuje sie duzo spokojniejsza ....

[ Dodano: 2007-04-17 ]
a teraz to odpoczywaj ile sie da :ico_buziaczki_big: madzia brzuszek napewno nie jest najwiekszy...ja musze swoj zmierzyc,ale nue mam centymetra :ico_noniewiem: a 14 kg to w sam raz przytylas...a pamietasz jak mowilas,ze za duzo tyjesz?nasze dzidzie chyba na poczatku rosly,a teraz przystopowaly,bo moja waga tez stanela :-D

Awatar użytkownika
acia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

18 kwie 2007, 09:18

Madziorka nie matrw się Asiulka też to ma musisz po prostu więcej wypoczywać a po powrocie do uk zrób tak jak mówi Lucynka :ico_pocieszyciel:
Najważniejsze ,żeby donosić do 36 tc.

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

18 kwie 2007, 10:39

Witam piękne :ico_ciezarowka:

Madziorka najważniejsze żebyś ograniczyła ruch i pozycję pionową, leż ile tylko możesz, wiem że to też bywa męczące, ale jak się chodzi to dzidziuś mocniej napiera na szyjkę i może się dalej skracać, a poród jeszcze nie wskazany. Ale nie martw się tylko wypoczywaj i będzie dobrze.

Frydza, Acia super zdjęcia i super brzuszki, ja niestety nie zmierzę się w brzuszku bo nie mam metra :ico_placzek:

Wczoraj w szkole rodzenia była wizyta pediatry i opowiadał tak ogólnie o noworodku po urodzeniu, o szczepienich, w większości powtórzył to co już położne mówiły, ale spoko. Ale dowiedziałam się przy okzaji że ostatecznie dziecko może się jeszcze obrócić główką w dół 2-3 tygodnie przed porodem, jeśli do tego czasu się nie obróci to potem nie ma na to już większych szans.

A położna powiedziała mi że jeśli będę znów miała wątpliwości czy mi się sączą wody czy też to tylko upławy, to mam podjechać do szpitala tam mają takie specjalne pałęczki, któymi badają obecność wód płodowych

BeWu
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

18 kwie 2007, 10:45

Cześc dziewczyny!!
frydza i acia - śliczne z was ciężaróweczki :ico_brawa_01:
madziorka - bedę trzymać kciuki, ale wierzę że napewno wszystko bedzie w porządeczku i urodzisz nie wcześniej jak w 36 tc

u mnie jeuż dzisiaj pada....
ale w czoraj zdążyłam wyprać pościel Kalinki i wszystko ładnie wyschło tak że wieczorem miałam przyjemność pobawić się żelazkiem :ico_prasowanko: hie hie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”