-indigo- ty to coś ostatnio żadko do nas zagladasz - popraw sie lucy moim zdaniem teraz to i tak już nic nie zmienisz ale moim zdaniem to nie jest to szkodliwe dla dziecka ale dla pewnosci możesz spytać lekarza
wiecie co? mi przechodza wszystkie dolegliwosci skończyły się mdlości więc moge już jeść i nie martwić się ze zaraz zrobi mi się nie dobrze dzięki temu przytyłam kilogram zyli teraz juz waże 53 kg! a to co było najgorsze - bóle w krzyzu.. zniknęły! nawet nie wiem kiedy.. jedyne co mi pozostało to zadyszka przy wchodzeniu po schodach
a ja dzisiaj w nocy znowu miałam skurcz łydki nie wiem czemu ale zawsze łapie mnie w lewej nodze i tylko w nocy wściekłam się bo biorę MGB6 4 razy dziennie i nic to nie pomaga skoro więc tak to po co mam sie faszerować tymi prochami zamorduję tego mojego lekazra jak mi z tym czegoś nie zrobi
oprocz tego ze bierzesz mgB6 rozciagaj miesnie lydki - pomaga :)
najlepiej stan stabilnie na jakims schodku (moga tez byc grube encyklopedie ) i najpierw jedną pięte wystaw poza schodek (enzyklopedie), poczujesz lekkie ciągniecie - tylko nie przesadzaj bo mozesz naciągnac miesnie, albo zerwac. wszystko delikatnie i stopniowo :) i wazne zeby nie pulsowac - bo to nic nie daje, a pozniej zmien noge :) mi pomoglo :)
doris tzreba będzie poćwiczyć bo nienawidzę tych skurczy a w nocy ten ból jakby sie kumuluje dzisiaj to aż jeczalam że męża obudziłam ale przynajmniej rozmasował i przeszło
Kasiu, a moze Ty zakladasz czesto noge na noge? Kiedys jak tanczylam w zespole i mialam skurcze lydki (prawej) to moj trener zakazal mi zakladania nogi na noge i pomoglo. Moze to tez Ci pomoze.
Kasia1983-a nie bierzesz moze naraz zelaza i magnesu, bo jak sie bierze na raz to na nic bo tworzy sie zwiazk nieprzyswajalny dla organizmu i wydalany.Ja bralam rano zelazo a na wieczor lykalam magnes 150 mg i wystarczalo-nie odczuwalam skurczy.
ja mam prawie codziennie skurcze lydek i to obu ....bardzo boli ;( ale juz sie przyzwyczailam...ale jak biore magnez to sa slabsze i tylko w jedna noge...
dzisiaj znowu miałam skurcz robiłam te ćwiczenie co doris pisała magnezu nie lykam z żelazem bo MGB6 biorę 4 razy dziennie co prawda praktycznie 8 godzin - czyli w pracy siedzę "noga na nodze" ale jakos inaczej nie umiem pozostaje mi się chyba tylko do nich przyzwyczaić
ja mam wieczna zgage ... okropniosc - jak sie budzisz w ciagu nocy 3-4 razy bo tak pali .... i te zebra - obolalae - mam wrazenie ze mały mi je polamal tak bola