No nawet jak sie za duzo tych kiloskow nie przybierze to i tak brzucholek przeszkadza! Szczegolnie jak sie ma w zwyczaju jak ja szalec na okraglo!
Ja to wole miec juz dzidziusia, bo wszedzie z nim biegam, a karmienie to super sprawa, bo tylko pieluche sie bierze i juz jest! Dzidzia karmiona kiedy chce i gdzie chce, bo wstydliwa nie jestem wiec mam w nosie to co inni powiedza!
Raz taka stara baba to mi powiedziala, ze wstydu nie mam zeby w parku na lawce przed ludzmi tak cyca wystawiac, a ja jej na to, ze cyc pod chusta, a jak ona zszokowana to moze zawsze glowe odwrocic! Jeden starszy pan, co obok na lawce siedzial, to parstknal smiechem i dodal , ze niech sie pani swoimi sprawami zajmie!
Strasznie sie wtedy usmialam!
Ja to wszedzie karmie, w supermarkecie, nawet do kina chodzilam z takim maciupkim dzidziusiem ! Praktyczna sprawa, bo dzidzie karmione malo placza, wiec super! Alme cyca to daje jak dzidzia chce! Szczegolnie latem jak jest cieplo, dzidzia bedzie chciala na pewno jeszcze czesciej, bo pic jej sie bedzie chcialo!