Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

20 kwie 2007, 07:45

Cześć wszystkim :ico_oczko:
Ja już na nogach bo o 9 jazdy mam, jutro i w niedziele do szkoły to sobie znów nie pośpie :ico_szoking:
Sosim gratuluję córeczki :ico_brawa_01:
Basiu a Tobie synusia :ico_brawa_01:
Abegano nie martw się tym białkiem też miałam 9,5mg, ginka kazała mi łykać Urosept 3x1 i wczorajsze wyniki są o niebo lepsze :ico_oczko:
A mnie troche boli nosek, ale gorzej wygląda niż boli :ico_placzek: Najchętniej to byz z domu nie wychodziła. A wczoraj jeszcze moje kochanie mnie załatwił bo trzymał ręke na mojej szyi i mu się przysnęło a ja jak leżałam to mój migdałek przesunął się kawałek i mi go nacisnął i teraz tak boli niemiłosiernie :ico_placzek:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

20 kwie 2007, 07:59

Hej Kobitki!

Wstaliśmy dziś wcześnie, zaraz idziemy do szkoły zawieźć zwolnienie, potem do alergologa (niestety, jestem astmatyczką). A wczoraj napisałam chyba 15 postów i żadnego nie chciał wysłać :ico_zly:

Kinga, może nosek obłóż kwaśnym mlekiem? Powinno trochę ulżyć.

Sosim, gratulacje córeńki. Abegano - tak jak Kinga pisze - głowa do góry, może prowadzić to nie znaczy że doprowadzi albo jest. :-)

A wiecie co??? Moja pani doktor powiedziała żeby do następnej wizyty (będzie to 34 tydzień) mieć już torbę spakowaną :ico_szoking: :ico_szoking: Dodam, że ona nie jest panikarą, a ja nie mam żadnego rozwarcia, sugerującego wcześniejszy odlot. :ico_ciezarowka: Powiało końcem, poczułam się wspaniale. :ico_brawa_01:

Dobrego dnia, Mamusie! :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

20 kwie 2007, 08:38

Witajcie :ico_ciezarowka:
Byłam na badaniu, zrobili je na cito więc wynik był od razu. Jest dobrze. Białko śladowe, trochę bakteri dostałam urosept. Kinga ja miałam białko 70 wczoraj........ A dziś już oki. Więc chyba jednak to było z upławów. Uffffffffffffffff :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

zabolotek
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

20 kwie 2007, 08:56

Witam :-)
czy moge dolaczyc do szacownego grona mam oczekujacych swych skarbow w lipcu???
Mam rowniez termin na lipiec :ico_haha_02: :ico_haha_02:
bedzie to nasza 3 pociecha, mam 7 letniego Syna i 17 miesieczna corke
Mam 30 lat i pelno obaw......ale wiem ze czas je zweryfikuje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Pozdarwiamy

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 kwie 2007, 09:10

Witamy! A dlaczego masz tyle obaw? To nie jest twoja pierwsza dzidzia! :ico_ciezarowka: A wiesz juz czy to bedzie corcia czy syneczek! Ja czekam na coreczke i mam juz trojke dzieci w domu! Core przyszywana 16lat, syna 10 et corcie 7lat! A ja tu jestem najstarsza mama, bo juz mi 36stuknelo! Nic sie nie obawiaj, z nami ci bedzie weselej! Wloz sobie jakiegos suwaczka! Wystarczy po to kliknac na jeden z naszych, powypelniac rozne tam rubryczki i wkleic do profilu! Powodzenia! i przychodz tu czesto z nami gadulic! :ico_brawa_01: :-D :ico_ciezarowka:

zabolotek
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

20 kwie 2007, 09:17

Dziekuje za slowa otuchy.
Obawy zawsze jakies tam sa :)
nie wiem co bedzie , czuje ze Zoska :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
postaram sie wtawic jakies ssuwaczkowo :ico_haha_02:

Obrazek

zabolotek
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

20 kwie 2007, 09:20

termin mam na 16 lipca
jestem sercem i korzeniami z dolnego slaska a mieszkam w kujawskopomor4skim w Lipnie.

Awatar użytkownika
sosim
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

20 kwie 2007, 09:38

Dziekuję :ico_ciezarowka:

zabolotek
witamy :-D

Basik 334
gdyby u nas był chłopak to tez byłby Jasio - gratulacje :ico_brawa_01:
no ja tez jestem astamatyczka , ginka kazala mi wziąść od pulomonologa na pismie jaki poród ma byc (czy naturalny czy cesarka :ico_noniewiem: ) i czy jakies leki sa wskazane do porodu :ico_olaboga:

A tak na margnesie to wrzucam wam art. ktory mnie powalił
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news ... 98825,2943

[ Dodano: 2007-04-20, 09:43 ]
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?Tab ... leId=41020
to samo ale z innej strony www

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 kwie 2007, 09:57

witam nowa kolezanke i wszystkie pozostale.
Dzisiaj mialam ciezka noc bo moje malenstwo prawie siedzialo na moim zoladku i to byl taki straszny bol ze plakac sie chcialo.
a dzisiaj siedze z moim Tomeczkiem w domku bo on tez mial nocke z glowy bo dosyc ze ja marudzilam to on sie jeszcze dusil kaszlem.
wczoraj ogladalam wozki TAKO i chce zamowic przez internet-co myslicie o zamawianiu przez internet bo ja jeszcze nigdy nie zamawialam i troche sie boje.

Basiu gratuluje chlopca :ico_prezent:
ciekawe czy u mnie naprawde ta dziewczynka bedzie :ico_noniewiem:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 kwie 2007, 10:02

Niezle te artykuly, az mnie zatkalo! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Do sredniowiecza pewni panowie chcieliby wrocic! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: I jak zawsze to wina kobiet, jak za duzo dzieci, jak za malo to tez! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: A nie mysli ten "pan" kto za utrzymanie, wychowanie i wyksztalcenie tej gromadki urwisow bedzie placil i kto nerwy w tym wszystkim straci! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Dobrze jeszcze, ze nie mowi, ze nasza wina czy to chlopak czy dziewczyna sie rodzi! No i co za przyjemnosc dla kobiety przez cesarke rodzic? Przeciez to jest operacja i w tym wzgledzie to liczymy przeciez na lekarzy! :ico_szoking: Oni najlepiej wiedza kiedy trzeba! :ico_szoking: O jejku! Prawdziwe sredniowieczne szalenstwo! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”