Awatar użytkownika
kasiula 84
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

22 kwie 2007, 13:00

chloe mowisz i masz troche moze specjalnie dla ciebie :ico_haha_02: to nasz najnowsze zdjecia Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/pierwszy raz na slizgawce :ico_brawa_01: Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/ Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/ Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

[ Dodano: 2007-04-22, 13:02 ]
Mialo byc troche morza dla ciebie,pisze jak bym byla nie przytomna :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-04-22, 13:05 ]
Ale ja jestem wychowana niech mnie kule bija,nawet sie nie przywitalam :ico_wstydzioch: a wiec witam :-D pewnie wszystkie na spacerkach jestescie bo puchy tu nie samowite.Ja tez zaraz spadam na dwórek bo piekne sloneczko swieci,czekam tylko na Olcie az sie wyspi,a wiec do wieczorak i milego dzionka zycze.

Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

22 kwie 2007, 14:47

ładne te zdjęcia od newtelli, ale ja Wam zrobię takie za uśmiech :) a nie za 40zł :ico_smiechbig: ... nie wiem czy takie piękne, ale chyba nawet piękniejsze......

Awatar użytkownika
chloe2
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

22 kwie 2007, 15:32

A my po spacerku (z tatusiem i małym-rzadko to się zdarza, jedynie w niedzielę) :ico_szoking: Było bosko, jedliśmy lody :ico_haha_01: i ogólnie suuuuper.
kasiula, dziękuję. I proszę regularnie o zdjęcia znad morza, bo ja jestem maniaczka Bałtyku. Co roku muszę być nad tym zimnym morzem :ico_haha_01: :ico_haha_01:
witaminko, mój mały tyle jada! Ale muszę go pochwalić, dziś zjadł pół słoiczka zupki jarzynowej, której nie cierpiał :ico_haha_01: :ico_haha_01: Jestem przeszczęśliwa z tego powodu, bo ile można jeść ziemniaczki z dynią?????
Miłego popołudnia

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!

22 kwie 2007, 16:34

Sosenko - naprawdę?? ja Ci zapłacę - wolę Tobie niż komuś obcemu :-)

Kasiula84- super fotki, super morze - ja też jak chloer co roku muszę tam być - w zeszłym roku się nei udało tylko :ico_noniewiem: a może, znacie jakieś fajne pensjonaty, domy wczasowe nad morzem - coś możecie polecić??

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2007, 16:34

Witam
Chloe u nas ta kaszka na mleku leci przez smoczek ale ten z x
dzięki za miłe słowa dla Jaśka, jesteście kochane :-D

Awatar użytkownika
Maritta

22 kwie 2007, 16:36

a i jeszcze jedno - moje dziecko doprowadza mnie do szału, jęczy, stęka, marudzi... czy leży, czy na rękach czy w wózku - ciągle źle odkąd się obudziła tylko jej narzekanie słychać, chyba zostawię ją teściom i wyskoczymy gdzieś z Bartkiem... SAMI!!!! wyrodna jestem matka, ale już nie wiem jak jej dogodzić, położyłam spać... może pomoże :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2007, 16:40

i buziaczki dla Jasia Ani z okazji pół roczku :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
Maritta

22 kwie 2007, 17:21

Riterko - jesteś niezastąpiona :-D

także Jasiu od Ani -- 100 lat 100 lat :ico_tort:

dziś Bartka dziadkowie obchodzą kolejną rocznicę ślubu, no i zamęt, że to 50 i medale z gratulacjemi od prezydenta Kaczyńskiego za długoletnie pożycie i teściowa od rana tarbani z zaproszeniem etc. - ja tak liczę i pytam się Bartka czy dziadkowie hajtnęli się po narzodzinach teściowej bo ta skończyła w lutym 50 więc... Bartek nie wiedział dzwoni do matki ta pyta dziadka i dopiero sobie uświadomili, że to 51 rocznica a listy i gratulacje doręczane są po nadaniu orderu (tu zajęło to ok. roku :ico_noniewiem: ) bosze jakie tłumoki - oni tak ze wszystkim najpierw sieją zamęt potem uświadamiają coś sobie, no i z matematyką cóś nie tak :ico_puknij: no nic tak dopisać chciałam...

ja to chyba tylko atmosferę psuję... przepraszam dziewczynki jeśli Was zanudzam i kipi ze mnie ten jad niechęci do tamtych :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

22 kwie 2007, 17:23

Wróciłam laseczki,witam kochaniutkie moje!!!

Chłopcy poszli do kościoła,Bartek śpi ,a ja nadrabiam zaległości.Mialam zamiar przeczytać wszystko i dopiero coś skrobnąć,ale mam jeszcze 6 str i napewno niewiele będę pamiętała na koniec.

Buziaczki dla Jasieńka i innych malutkich Jubilatów :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: (przepraszam nie doczytałam a pamięć mam słabiutką i dlatego tak ogólnie,a Jasiowi Riterka właśnie słała życzonka)

Renii-zmierzasz w moją stronę,ja co prawda do W-wy mam jeszcze kawałek ale jadę w kierunku Falenicy.

Zabieram się za czytanie ,mam nadzieję,że Bartek jeszcze chwilkę pośpi.

Buziaczki ,do później :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

22 kwie 2007, 17:29

Wszystkiego najlepszego dla Jasia :ico_tort:
Maritto, ja sie dobrze bawię jak to czytam, tzn o "tamtych" ;-)... no wiadomo nie bawi mnie ze Lila marudzi, ale mam dla Ciebie suprise... zajrzyj na pocztę
Kasiula84, widoki jak z zagranicznej wycieczki :D
Witaj Iwciu.... długopis i kartka... .to na słabą pamięć ;-)

[ Dodano: 2007-04-22 ]
aaa. Kocica, zdała wewnętrzny test i z tej okazji od pt ma kaca giganta :-D
A u Asipandy, wszystko OK, tylko mają dużo pracy, czujcie sie ucałowane i uściskane od wrocławskiej ciotki Asi.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”