Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

22 kwie 2007, 22:03

To jeszcze się zgadamy w tygodniu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A co do koszulek to mam nadzieję że jednak będę mogła mieć własną..... Najlepiej się czuję we własnych ciuchach choćby najstarszych....
Spadam bo padam z nóg..... Wróciłam dziś z wycieczki do Kudowy..... Dużo chodzenia potem siedzenie w autokarze.... Trzymajcie się cieplutko.......Do jutra :ico_ciezarowka:

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

22 kwie 2007, 22:07

dobrej nocki, ja też za chwilkę uciekam

zabolotek
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

23 kwie 2007, 08:04

Dzien dobry!!!! :ico_ciezarowka:
ja wczoraj bylam padnieta i do kompa mnie nie ciaglo :ico_sorki:
trzebabylo wykorzystac zr to jedyny dzien gdzie mozna p[obyc powoliii i razem :-D
od dzis znow: szkola,prace w ogrodzie.....
barbapuppa,bylas w Kudowie?????? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
To moje rodzinne miasto :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Mam nadzieje ze Ci sie podobalo???
Bardzo sie zmienila na korzysc oczywiscie :-D :-D
A skad w ogole jestes????

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2007, 09:33

Co do koszuli na porod to faktycznie najlepiej cos staredo! Ja zawsze bralam stary ciuch i do kosza on szedl po porodzie, bo poplamiony! Tylko, ze tym razem to bedzie lato wiec cos cienszego trzeba znalezc! To co jest dobre to jak sie rozpina z przodu , bo dzidzie zaraz po porodzie do piersi mozna przylozyc! i troche dluzsze tak pod tylek, zeby ta zadnia czescia nie swiecic! hihihi! W zeszly porod to ja mialam taki stary krotki szlafrok, to bylo niezle, bo przy pierwszym porodzie mialam stara koszule meza i to bylo troche za krotkie! Teraz nie wiem co znajde... Jeszcze sie nad tym nie zastanawialam! :ico_szoking: :ico_ciezarowka: A tu trzeba zaczac myslec co i jak! :ico_szoking: No jeszcze dobre 2-3miesiace! Spokojnie... :ico_ciezarowka:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

23 kwie 2007, 09:39

Cześć Brzuchatki! Piękny choć leniwy poranek!

Ale był piękny weekend !Prawdziwe odpoczywanko. No ale kolejny tydzień przed nami, trzeba strzelić sobie kawkę dla dodania energii... :ico_kawa:

joanna1111

23 kwie 2007, 09:53

Czesc mamuski :ico_ciezarowka: Ja tez juz na nogach no i po sniadanki. Zapowiada sie kolejny piekny dzien. A ja cos katarek alergiczny dostalam teraz tyle sie tego pyli. :-)
Fajnie bylo na wycieczce Abegano? :ico_ciezarowka:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2007, 09:55

Nie boj sie Kwiatku, przeciez to juz nic nowego, wiec nie ma czego sie bac! A lekarze sa po to zeby nam pomoc jakby cos bylo nie tak! :ico_ciezarowka:
Ja sie zastanawiam od paru dni nad drobnymi prezentami dla dzieci, bo za kazdym razem jak rodzilam to kiedy duzi przychodzili zobaczyc dzidzie, dostawali jakis prezencik od dzidziusia! hihihi! To po to zeby nie byli zazdrosli, bo dzidzia to dostaje pelno prezencikow po urodzeniu! Nie potrafie sie zdecydowac i pomyslow mi troche brakuje! :ico_szoking:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2007, 10:11

To jest ciezka sprawa, szczegolnie z moim synem, bo to co by chcial to jest strasznie drogie! Dziewczyny, to latwiej, bo zawsze cos z bizuterii mozna wziasc, a ta najmlodsza to uwielbia zwierzaki pluszowe, ale takie jak prawdziwe, wiec latwo jej przyjemnosc sprawic! Z chlopakami to trudniej szczegolnie w wieku 10-11lat, to juz niby nie bawia sie zabawkami, a gry komputerowe, to troche by byly za drogie... Zobaczymy, trzeba sie namowic z mezem, moze on bedzie mial lepszy pomysl... A ty tez tak robisz? Bo um nie to prawdziwa tradycja! :ico_ciezarowka:

joanna1111

23 kwie 2007, 10:19

To prawda z tymi chlopakami.Ja mam bratankow i musze powiedziec ze nigdy nie wiem co mam im kupic.Zawsze wysylam meza, :ico_wstydzioch: jak by co to jest na niego :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

23 kwie 2007, 13:05

Kurde wkurza mnie dziś to forum, najpierw napisałam posta to mnie wywaliło i się nie zapisał, a później już nie mogłam się zalogować bo jakiś błąd wyskakiwał.
Nie wchodziłam przez weekend bo byłam bardzo padnięta a poza tym głowa mi pękała od mojego poparzonego noska, i czułam się jakbym miała gorączke. straszne uczucie, nigdy tak nie miałam praktycznie to nigdy nie byłam poparzona od słońca :ico_olaboga: ale powiedzmy, że jestem na etapie gojenia bo już mam strupki, ale i tak musze iśc do apteki po coś chłodzącego bo rano jak się budzę to mój nos wygląda wporządku nie jest zaczerwieniony a strupki są jaśniutkie, a później zaczyna boleć jest zaczerwieniony i spuchnięty to może coś mi doradzą :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”