karolas ja wlasnie tak myslslam o twoim dochodzie ze jesli to jest tylko 12 zl miesiecznie to moze warto pracowac o godzine czy dwie mniej i wtedy nie bedziecie mieli ponad dochod tylko akurat i zyskacie na pieniazkach ;) sproboj tak zrobic ;)
a jesli chodzi o laktacje to ja wlasnie glownie laktatorem wyciskam bo mala pije piers ( a teraz jzu wogole nawet nie chce ) ale tylko do polowy reszte wyciskam laktatorem i mi sie zwiekszylo mleczko a teraz od dwoch dni malej sie odechcialo ssac piers niewiadomo czemu naet moje mleczko z butli nie chce musze jej zakraplac glukoza zeby wypila
tylko rano wlasnie pije z piersi jka sie przebudzi 5-6 to jej nierobi wypije nawet z dwoch a pozniej trzeba jej butle podac bo sie drze przy piersi dzis sobie wlasnie glukoza smarowalam piersi i jakos ssala mimo ze malo bylo w piersiach a wyciagnelam 100 ml dzis i wieczorem wczoraj 110 ale po dwoch razach sciagania, wiec nie za duzo, i caly ten tydzien mala wkurzona jest wiec bede ja karmila piersia rano jak bedzie chciala a potem sproboje ta glukoza smarowac jak niebedzie chciala to z butli moje podam a na koncu sztuczne..........pewnie mi niedlugo calkiem zaniknie mleczko, szkoda ze teraz mala nie chce ciagnac z piersi bo czuje ze mam duzo wiecej mleka..bo wczesniej to 50 ml bylo po calym dniu, a terazpo dwoch trzech godzinach ustukam od 80 do 120
tak bardzo staralam sie utrzymac laktacje wczorja juz myslalam ze sie poddam i jej butle podam a dzis znow jakies podstepy kombinowalam z glukoza, ale dziewczyny powiecicie mi ja sie tak zle czuje ze niemoge wykarmic, jakby sztuczne bylo najgorsze na swiecie, i walcze z tym nie chce byc niedobra matka, bo wszyscy moiwia ze najlepsza jest piers...... ale to nie tylko na mnie ale i na Julcie wplywa ta cala sytuacja z laktacja.....
katelajdka hihih julcia wlasnie tez *kaszle*jak jest glodna a wlasnie wtej ksiazece jezyk niemwlat o tyum pisalo ze jak jest dziecie glodne to kaszle hihihihi przynajmniej nie ma problemu zogadnieciem co dziecie chce ;)