hejo ja wlasnie skonczylam robic obiadek
ale wczesnoiej bylam z malym na spacerze ale sie nabiegalam o rety ale on szatan ciagle uciekal w przeciwna strone niz ja szlam
hihi to masz juz zabawnie ze swoim Fufciem El hihi...moj to na razie nie chce siadac jak go postawie an nozki, stoi tak sztywno ze szok....ale wolalabym aby wczesneij zaczal raczkwoac bo to zdrowsze dla kregoslupa
Agus bo od wczorj maly ma kaszelek i katarek, niby niegorzna infekcja katarowa czy cos takiego, nie am zawalonych plucek ani czewronego gardla ale meczy sie bidulek, na szczescie nie am tez temp....dostal tylko flegaminke, calcium i cebion....
a mam taki z nim teraz problem ze wyplowa lekarstwa
no i maruda jest
hehe Aga ale oczy male sa i ich nie widac tak jak calego ciala.... a to ono sie pierwsze rzuca w oczy
Natalciu a odciagasz mu glutki gruszka ?
jak moj maly mial katarek to podlozylam mu dosc duzo poduszek pod materacyk i zdecydowanie lepiej spal
Ja jeszcze wkrapialam mu specjalny plyn do noska i troche pomogl
Biedny Oskarek
on nie ma glutkow, caly katarek splywa mu...
zreszta poduchy mu podlozylam aby spal wyzej....lepiej mu sie na pewno oddycha
mam tez w razie czego roztwor soli morskiej i kropelki do noska nasiin soft
nat mozesz na noc na podusie kilka kropel olejku olbas skropic okolo 3,4 kropelek a obok powiesic mokry recznik wtedy malutki bedzie sie inhalowal,my tak robimy przy kazdym katarku i jest oki szybko mija i lzej malemu oddychac w nocy
aga wyslals mi juz maila?
hmmmmmmmmmmm z tym rodzenstwem aga to Fufcio musi poczekac jeszcze troche...wychowawczy mam do sierpnia 2008 wiec mam czas zeby zaciazyc sie przed koncem a Dejvi kiedy spodziewa sie rodzenstwa?
El ten olejek nazywa saie po prostu Olbas??? jutro kupie....
ja jestem na wychowawczym do 21 stycznia 2010 roku ale Oskarek najprawdopodobniej bedzie sie spodziewal rodzenstwa za okolo 3 lata wlasnie...jak wszystko dobrze pojdzie
a wy tu o rodzenstwie,
ja bym tez chciala jeszcze coreczke zmajstrowac tak za 2 latka,
ciekawie czy jeden tatus bedzie
chcialabym zeby jeden, moze poprosze D. o nasieniu, zamroze, i jak poczuje ze gotowa na druge dziecko to odmroze
ale glupoty chrzanie, ale niema sie czemu dziwic
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2007, 12:05 przez lulu81, łącznie zmieniany 1 raz.