Maju dzieuje dałam mu dzisiaj ten lakcid zobaczymy czy coś pomoże i życze duzo zdrówka dla dzieciaczków i dla ciebie
A mój Kuba dzisiaj strasznie marudny niewiem czy go boli brzuszek czy może ząbi idą niechce jeść z pirsi dzisiaj troche napił się i zaczoł płkać miałam odciądnięt mleko i dałam mu wypil i zaczoł płakać już nie wiem co mu jest

i ciądle wpycha łapki do buziaka.
I jeszcze ja dziś w nocy miałam straszne bóle brzucha mam chyba coś z jelitami bo od jakiegoś czasu tak mam że w nocy mam straszny ból brzucha aż mam biegunke jadnorazową i ból przechodzi albo na tle nerwowym bo wczoraj przeszłam stresa . Pomyślałam że może jak mnie bolał brzuch i małego, kurcze już niewiem co mam myśleć bo on zawsze jest grzeczny lezy sobie w łóżeczku i sie bawi a dzisiaj musze go nosić i to w pionie nawet usiąść nie moge z nim bo płacze. Teraz usnoł może jak się przespi to troszke mu przejdzie tak mi go szkoda
Teraz mi przyszło na myśl że może od tego sztucznego mleka co mu wczoraj i przedwczoraj dałam raz dziennie tylko dostał ale 100 ml.