Witam
Znalazłam czas wolny (niemozliwe) Tak patrzę ile to wasze dzieci ważą, jeja. My dziś idziemy na kontrolę i mam nadzieję że mała przybrala na wadze. Na rękach, gdy ją trzymam czuję że tak, ale może to ja osłabłam ;) Co do spania, to moja w dzień ucina sobie góra dwie drzemki, takie średnioo od 30 minut a czasem nawet pośoi ze dwie godziny. Ale za to wieczorem jak żasnie o 21 to do 7:30 dziecka nie ma. Śpi jak beton. Apetyt ma niezły, wcina mleczko, kaszkę izupki oraz gruszkę

Czytałam że kaszki dajecie butelką, nasza kaszka jest na tyle gęsta e dostaję ją w miseczce i zajada łyżecką (szkoda że nie sama

)
Ja osobiście opadam z sił, jesteśmy w trakcie otwierania drugiej pacówki naszej firmy i tak mąż wybywa z domu o 8-9 rano i wrca późnm wieczorem koło 22

Oboje zresztą mamy przy tym dużo roboty, także papierkowej, a ja chwilami na kompa patrzec nie mogę, więc jak mogę po prostu leżę i odpoczywam. Koło 15 maja jedziemy sobie do Karpacza, połazimy po górach, już nie mogę się doczekać
Piszcie co u was, czy wszyscy zdrowi? Przyznam się, że "tak po łepkach czytałam" bo dużo tego było. Łatwiej mi pisać e-mail-e
Przesyłam wszystkim całusy