Witam Was wszystkie bardzo słonecznie.
Dostałam dziś zawiadomienie z ZUSu że przyznano mi zasiłek rehabilitacyjny na 2 miesiące, czyli do 3 lipca musze urodzić
Cieszę się że to pismo już przyszło, jeden problem z głowy
[b]Alinko[/b] bardzo mi przykro że nie zdałaś ale nie martw się tym i wiesz jak to się mówi: do 3 razy sztuka. No i prawdą jest że dużo zależy od tego na jakiego egzaminatora się trafi. Następny raz będzie ostatni zobaczysz. A co do koszulki to rewelacyjny pomysł
chyba też odgapię
Aciu czekam na wieści od lekarza, ja mam ten sam problem, dziś poszłam tylko do pracy zanieś zaświadczenie z ZUSu a mam naprawdę niedaleko i myślałam że nie wrócę już sama do domu tylko po M> zadzwonię, nawet jak za dużo po domu chodzę to podbrzusze mi dokucza. W miom przypadku to jest pewnie związane z tą skracającą się szyjką i dlatego lekarz kazał mi leżeć, ale to się tak nie da tylko leżeć.
Madziu, co do ruchów dzidziusia to nie będą już one takie silne i wyraźne jak do tej pory, dzidziuś rośnie i ma coraż mniej miejsca. JA już tych wyraźnych kopniaczków nie czuję a raczej tylko już takie przeciąganie się maleństwa. A niesamowitą rzeczą jest obserwowanie jak dzidzia się wypina, wtedy wszystko widać: jak jest ułożona, gdzie ma główkę, pupę, nóżki coś pięknego
[ Dodano: 2007-04-24, 14:52 ]
Lucy dziś to chyba taki dzień, bo my ze szwagierką ciąglę ziewamy i takie słąbe jesteśmy. A szwagierka nie jest w ciąży więc to chyba ta dzisiejsza pogoda tak na nas wpływa