mery, ja podaję to co zapisała lekarka a syropy Maciej też uwielbia. Ja sama próbuję wszystkiego, co mu daję. Na pierwszym miejscu pod względem smaku jest... antybiotyk o smaku truskawkowym asiu, to super że alergia mija. Do kiedy masz podawać Nutramigen? Nam lekarka każe dawać do 8 miesiąca. A mój Maciuś jak miał 4,5 miesiaca miał 70 cm długości
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2007, 18:00 przez chloe2, łącznie zmieniany 1 raz.
faktycznei ona zawsze była cięższa od Oskarka a teraz są równej wagi. nie martw się na zapas...Może poprostu teraz mniej będzei przybierać i posiew wyjdzie ok. trzymamy kciuki!
Kiedy masz wyniki?
Wpier musze złapać to siusiu. Tak sobie myśłę jakbym ja tak szalała to tez bym malo przybierała Nie będę się wpier martwić na zapas, chociaż to trudne. Najbardziej cieszę się z tego że te smarowidła przynoszą efekt :)
MK moja kobietka to kiedyś musi od chłopca mniej ważyć inaczej żaden jej nie uniesie
[ Dodano: 2007-04-24, 18:18 ]
A jak tam MK twój maluszek z tym liszajkiem lepiej?
Chloe a wy też na nutramigenie, aż dziw że dzieci to jedzą
Mojemu lepiej smakuje Nutramigen niż Nan a dzieci lubią to znają. Najważniejsze, żeby alergia się nie pokazała. Ciekawe czy naszym dzieciom będzie smakowało inne mleczko? Np. Bebilon??
Asiu- ja łapałam zaraz po przebudzeniu wtedy mały zawsze siusia, szybko nakleiłam woreczek i za pierwszym razem sie uadało, powodzenia a wagą się nie martw przecież dobrze waży, nie wiem jak sie to liczy ale lekarka powiedziała, że biorąc pod uwage wage urodzeniową Kornel powinnien ważyć 8kg a on ma 9200,
Loleczku ogromne buziaczki... Witaminko dobrze że tak szybko zareagowałaś, zobaczysz jutro będzie już lepiej.
Mery wiem że trzeba rano łapać, ale u małej kobietki troszkę trudniej chyba będzie
Witaminko , Nie martw się na zapas!! Nie myśl o żadnej astmie... Teraz musisz być pogodna dla Lolka!!!!! A z tym oklepywaniem, to tak trzeba! To i tak cud, że nie wyladowaliście w szpitalu. Karolek kaszle, czy "słychać" w środku??
A tak w ogóle to myslałam, że gorsze jest zapalenie płuc a nie oskrzeli
Dla Karolka :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: z okazji 6miesięcy życia. Życzę dużo zdrówka :ico_buziaczki_big:
A dla ciebie witaminko ogromy buziak :ico_buziaczki_big: Bądź teraz silna.
Witaminko- smutno wiadomość, biedny Loluś trzymaj się i ucałuj małego od ciotki i kolegi Kornela życzymy mu żeby szybciutko wyzdrowiał ogromne buziaki z okazj skończenia pół roczku
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: