Nasz proboszcz to równy facet . Za ślub zapłaciliśmy 250 zł, bo tak jest w cenniku. A wiem że wcześniej kumpela zapłaciła u innego 500 zł za ślub. Dla mnie to skandal!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-04-25, 08:58 ] asiu, ale fajnie macie! Mój mąż będzie miał wolne w długi weekend ale najwyżej będziemy robili krótkie wypady
W góry mamy bliżej niz do rodziców, ale tak serio to mnie sie marzy może Rok temu byliśmy, ale tylko 3 dni w Sopocie. A ja z miłą chęcią pobyczyłabym się na plaży
No to super wiadomość, witaminko. A my mieliśmy ustalony wyjazd w wakacje nad morze ale teraz trochę się zastanawiamy. Najbardziej przeraża mnie pogoda... Jakby była taka jak w ubiegłym roku, to nie ma tematu! Jedziemy!!!!
witaminko, wiem że jest co robić. Ale jak będzie padało, wiało to co zrobić, zwłaszcza jak jest się z małym dzieckiem? Po ślubie (w lipcu 2005) byliśmy w Helu i przez całe dwa tygodnie padało i to dzień w dzień Ale nic to, zobaczymy. Może pogoda w wakacje dopisze i lato nie będzie deszczowe
Cześć mosob! Nie ma Anetki
W takim razie dla Zuzi najlepsze życzonka i moc buziaczków :ico_buziaczki_big: Sosna, czekamy Gdzie się podziewasz??
A ja właśnie . Dziecię śpi. Lubię te poranki...