[ Dodano: 2007-04-25, 08:12 ]
faktycznie roznie bywa z tymi probkami
ja bede rodzicw prywatnym szpitalu -na chora kase
i wiem ze skarb malucha dostane...
ale apteki kremow i innych takowych dzieckowych rzeczy "nie maja"
A we Wrocku kolezanka co pojdzie to przynosi Vichy , mustelle i inne -szczesciara
Witam się ze wszystkimi
Wczoraj się bardzo źle czułam i już nie wchodziłam na tt, zjedliśmy obiadek i zaciągnęłam mężusia do wyrka na małe spanko ale zasnąć nie mogłam ale poleżałam i troche lepiej mi było. wiecie co zauważyłam, że nie mam takiego apetytu dopiero co wpierniczałam jak głupek a teraz znów mi się przystopowało
A ja dzisiaj wjechalam sobie autem do garazu, tak jak zwykle no ale ostatnim razem chyba z miesiac temu, i okazalo sie, ze nie moge wyjsc z auta! No oczywiscie z powodu brzusia! Nie miescilam sie miedzy sciana i autem i trzeba bylo lepiej zaparkowac, a nie lubie robic tego typu rzeczy, bo malo miejsca, a auto duze 7osobowe, wiec b. szerokie! hihihi!!! Ale numer! jak opowiem mezowi to bedzie sie smial! Chyba juz ostatni raz auto do garazu wstawiam, bo nastepnym razem moze nawet po przestawieniu wyjsc nie bede mogla i bedzie trzeba auto wystawic! A le ubaw w ciapki!!!
Hej i ja Was witam! , bo Jasio wrocil na stare miejsce pod zebrami. Niestety klawiatura mi szwankuje, nie mam polskich znakow i litery sie przestawiaja. Wirus czy co?