A ja wlasnie odebralam wyniki moich badan krwi i sa super! Bardzo sie ciesze, a cukier naczczo to mam nawet ponizej normy! hihihi! Az sie moja polozna smiala, bo z wynikami do niej mialam dzwonic, zeby jej je podac! To sie smiala, ze widac iz slodyczy nie jadam ! hihihi!
Kuruj Ula brzusio!
jedna dziewczyna na tt używała takiego żelu do kąpieli z tej firmy i mówiła, że świetnie nawilża, ja zastanawiam się nad kupnem teraz tego mydełka ale dla siebie bo mam alergie skórną tzn miałam już przed ciążą ale w ciąży się nasila wszystko i jest dzień że wszystko ok, a jest dzień że mnie wysypie i wtedy idzie się zadrapać więc pomyślałam, ze może troszke mi pomoże
aniu to świetne wieści
a mnie denerwuje to forum, bo już Wikusi zmieniłam suwaczek, a on nie działa, pomimo tego że na macierzystej działa, to tutaj nie, inne mi działają tylko ten 1 nie, dlaczego?
ale ja tak lubię ten niemiecki ordnung, po prostu porządek powinien być w niektórych sprawach
a ja mam smaczek na coś, ale nie mogę zlokalizować na co, choć może to chodzi o te jabłuszka co stoją przede mną, no bo raczej nie na pomidorka mojego taty, bo już swojego wciełam
no to aniu teraz mozesz sobie na słodkości prosze
no ja sie tez głodna zrobiłam ale nie chce mi sie zejść na doł
a mnie tu najbardziej wkurza ta informacja o tych nieprzeczytanych postach
A mnie nic nie wkurza narazie, bo przeprosiłam się z klawiaturą i już się nie buntuje.
Wiecie co??Piję jak smok - ostatnio soki grejpfrutowe. Brzuch mam jak balon, a swędzi okropnie!
Basiu, ale zrobiłaś mi ochotę na truskawki! Ale do N. Huty daleko... A u nas na targu same sztucznie pędzone.