Aniaaa, no co ty ten watek jest wlasnie po to zeby wklejac DUUUUZEEEE ilosci zdjatek naszych pociech a corcia jest przesliczna i co zabawne ma tak samo wloski jak Julcia od polowy glowki gesciejsze chyba cio?? babe_boom, dzieki, wskakuj na ´Julci bloga tam ejst wiecej zdjatek ;D http://julie-sophie.blog.onet.pl/
babe_boom, w sumie jzu pare razy mi sie znudzil hihiih przyzwyczailam sie do niego ale zawsze wtedy kombinuje jakis nowy ciuch, solarke, i znow za nim latam hihihiihih
babe_boom, hahahha no Maja zabujczo wyglada!!! hihihih jak te nasze dzieciaczki wcinaja to to jest niezla atrakcja hihihi a juz na tym 1 zdjatku widac jakby miala takie sliczne poszminkowane czerwone usteczka hihihihi jzu zacieram rece i bede pstrykac zdjatka jak Julcia bedzie jadla hihihi pewnie bedzie oburzona ze nie mzoe sie skupic na jedzeniu hahaha takze super zdjatka jej zrobilas a jesli chodzi o rodzicow Julenki czyli mnie i meza to eeee tam ze mnie jest brzydula a maz jest po operacji plastycznej ( zartuje ) tylko ci powiem ze tobie napewno urody niebrakuje bo jestes laseczka ze hohohohohohoAniaaa, hihihi ja myslalam ze tylko Julcia taka oryginalna jest ale widze ze ma kolezaneczke o podobnym uroku