Zuzia jest śliczna, taka lalunia :)
Anetko może to od ząbków taki niespokojny, moja też ledwo 10 minut temu poszła w kimono. Ja chyba też się położę, zaliczyłam dziś 5 kaw i padam z nóg. Chyba szykuje się zmiana pogody albo @
Anetko ucałuj Joachimka bidulka. Pewnie ma koszmary jakieś
A ja wczoraj tyz widziałam extra laske. Byliśmy na szczepieniu i to była jedna z mamuś. Maleństwo miało co najwyżej 6 tygodni, mamusia młodziutka, wypindrowana piknie. Spalona na solarium, tipsy chyba z 20 centymetrowe....ale to luuuuuuziiiiiik. Najlepszy był dół Spodnie miała biodrówki.....hmmmm....a raczej......pochwówki...... jak ja to mówię i do tego złote stringi. Nie muszę chyba mówić, że całe stringi dokładnie było widać, bo z pochwówek wychodziły Mamusia wzbudziła sensację i wyglądało to co najmniej nieapetycznie. Bardzo lubię ładną bieliznę, nie mam nic przeciwko stringom ale w tym wydaniu to było.....
Jolu jak ja byłam w szpitalu to takie mamusie miały problem z tymi klakierami żeby maleństwo przewinąć. A szkoda im było nie tego, że moga dziecku krzywdę zrobić, ale przecież "to tyle kasy kosztowało" Ja dopiero od niedawna mam dłuższe paurki
TIPSY do dziecka, jak mi czasem niektórych maluchów szkoda..... bo wyrwali mamusie z dyskoteki, ale przecież ona tam szybko wraca ....
ASIU, powodzenia :) nałapcie cale wiaderko
Asiu trzymam kciuki za akcję "mocz" . Dobranoc lalunie, też idę się położyć, bo chyba sama zostałam na placu boju . Ale głupio kłóćić się z mężem, po nocach w necie musze siedzieć ....i to sama