no niestety nie pocieszacie nas ja myślałam ze może się uda tego paskudztwa uniknąć ale z tego co tu czytam to są nikłe szanse a szkoda bo człowiek jeszcze młody i ja bym chciała jeszcze pokazać się kiedys w kostiumie kąpielowym
Aga no tzreba w to wierzyć ale z tego co tu piszą to nawet jak całą ciążę nie miałaś rozstępów to po porodzie jeszcze mogą wyjść albo w ostatnich dniach ciąży
Kasia wierz mocno wierz, że nie bedzie, w pierwszej ciazy ani jeden ani w trakcie ani po ciązy....a przytyłam nie mało 22kg- Adrianek ważył 4300. wiem że nie ma reguły ale grunt to pozytywne myślenie
[ Dodano: 2007-04-27, 10:19 ] w sumie to farciara ze mnie - gładki brzuch, pośladki, uda
Aga tylko pozazdrościć ja narazie pozytywnie myślę - przytyłam 10 kg i jak narazie są takie maciupeńkie kreseczki na piersiach ale mało widoczne i pojawiły się wtedy jak się niczym nie smarowałam wiec teraz robię sobie masaże i wcieram balsamy i wcieram i wcieram
Ja przytyłam 13 kg i chyba więcej nie będzie i na szczęście nie zauważyłam u siebie żadnych rozstępów. Staram się smarować oliwką dla dzieci, ale często o tym zapominam. Mam nadzieję że po porodzie nie będzie żadnych niemiłych niespodzianek.
a moj A. dzisiaj do mnie mowi, zebym ubrala luzniejsze majtki bo te mnie mocno sciskaja i mam takie czerwone, a ja mu na to ze to nie od majtek tylko to rostepy i nie wiedzial co powiedziec...