a to ile wychodzi na grouponie za taki zabieg? niezależnie od wady wzroku? :) słyszałam dużo dobrego o Lexum, ale w Warszawie to klinika na klinice i do tej pory nie wiem gdzie się wybrać ;)ja się przygotowuję powoli do zabiegu w Lexum :) po wizycie kwalifikującej jestem spokojniejsza, lekarz okazał się bardzo miły :) a zabieg mnie dużo nie wyniósł, bo kupiłam go sobie na... Grouponie! :D
znalazłam w necie - 1299zł w dowolnej klinice Lexum w Pl :)a to ile wychodzi na grouponie za taki zabieg? niezależnie od wady wzroku? :) słyszałam dużo dobrego o Lexum, ale w Warszawie to klinika na klinice i do tej pory nie wiem gdzie się wybrać ;)ja się przygotowuję powoli do zabiegu w Lexum :) po wizycie kwalifikującej jestem spokojniejsza, lekarz okazał się bardzo miły :) a zabieg mnie dużo nie wyniósł, bo kupiłam go sobie na... Grouponie! :D
Obecnie w Centre de la vision cena zabiegu to tylko 1500 zł/oko. Z tego co się orientuję w innych klinika cena przekracza 2500 zł/oko, więc warto wykorzystać okazję:)A powiedz mi jeszcze jaki koszt tego zabiegu?
Do Krakowa mam bliziutko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość