mowie Wam, wyluzujcie, nie kojarzcie tylko lozka z seksem. kupcie seksowna bielizne, w ktorej poczujecie sie seksownie i ponetnie.
ważę 55 kg więc raczej staram się dbac o siebie tzn o swoją wagę, używam kremów ujędrniających trochę ćwiczę w domu ale cudów tym nie uzyskam powiedźmy sobie szczerze , za zlikwidowanie jednego wylewu a mam ich kilkanaście płaci się 150 zł, owszem operacja na żylaki jest na NFZ ale ja mogę zrobić ją dopiero zimą bo po operacji trzeba nosić uciskowe rajstopy(cena ponad 100 zł a trzeba miec na zmianę chociaż jedną dodatkową parę) w lato chyba bym umarła w takich rajstopach a lużna skóra na brzuchu jest spowodowana tym, że mój syn ważył prawie 4 kilo a ja jestem dosyć drobną osobą i trochę mnie rozciągło, po ciąży z córką wróciłam do swojej dawnej figury i nie było widać po mnie, że byłam w ogóle w ciąży bo ona ważyła prawie 1 kg mniej od syna...NICOLA_1985, a nie wymigujesz się od dbania o siebie, bo i tak przecież nic nie pomoże tylko chirurg? i tak mnie nie stać, i tak nie mam czasu...?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość