Ja niestety też borykam się od kilku lat z baaardzo nieestetycznym żylakami kończyn dolnych.Pojawiły się one u mnie po pierwszej ciąży a po drugiej jeszcze bardziej się nasiliły.Niestety mam do tej przypadłości predyspozycje genetyczną, bo moja mama też się od czasu ciąży boryka z tym problemem:( Mam już ich dosyć, chciałabym w końcu nosić bez wstydu spódniczki...Zastanawiam się właśnie nad zabiegiem skleroterapii z tym,że z tego co się orientowałam to na ten zabieg na koszt NFZ musiałabym czekać i czekać, dlatego myślę czy nie zdecydować się na szpital prywatny.Mieszkam w Łodzi i myślałam o tym szpitalu
http://www.salve.pl/Szpital,2,0,8 ale szczerze mówiąc nie wiem czy jest to dobry szpital i jakie sa tam ceny,dlatego Drogie Panie,jeśli z własnego doświadczenia lub doświadczenia Waszych bliskich coś wiecie o tym czy warto wydać w tym miejscu pieniążki na ten zabieg to byłabym wdzięczna za te informacje. Jeśli znacie jakieś inne miejsca w Łodzi godne polecenia, gdzie można usunąć żylaki za rozsądną cenę to podajcie na miary, z góry dziekuje:)