Ja jestem szatynką i miałam fotodepilację, ale po laserze jest nieporównywalnie lepszy efekt. Moja koleżanka była teraz na laserze, nie jest ani blondynką ani nie ma ciemnych włosów, tak po środku. I jest zadowolona. Ale jej kosmetyczka jest blondynką i powiedziała, że sama chętnie by sobie zrobiła laser, ale to i tak nie ma sensu, bo u blondynek to nie działaByłam już u zaufanej kosmetyczki i niestety ta powiedziała, że u blondynek problem polega na tym, że laser aż tak bardzo nie usuwa owłosienia i potrzebowałabym dużej ilości sesji. Może któraś z Was jest blondynką i ma z tym jakieś doświadczenia?
mówisz o laserze? jeżeli tak to w dobrych salonach kosmetycznych konsultację masz za darmo. A podczas niej kosmetyczka sprawdza twoje włoski i w paru miejscach strzela laserem.. Ja tak przynajmniej miałam. Sprawdzała jak reaguje skóra na laser itdNo właśnie Kurcze chętnie bym spróbowała ale nie chcę wydawać kasy jeśli i tak nie będzie efektów.
daj znać co załatwiłaśTo muszę się przejść w takim razie ale najpierw zapytam telefonicznie czy tak właśnie praktykują jak mówisz bo byłoby super
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość