Awatar użytkownika
Wronka
Maniak forumowy
Maniak forumowy

17 mar 2007, 14:46

Ale fajne fotki!

Napisz jak sie czuje psiak u Was w domu.

Czy znacie jakąś dobrą maść, coś do psikania na reakcje alergiczne na skórze?
W zeszłym roku naszej Dianie pomagał oxykort- nie wiem jak to sie pisze, ale coś teraz juz nie daje rady. Amstaffy mają skłonność do alergii, zaczełą się wiosna i ta zaczęła łąpać jakieś paskudztwa, czochra sie i czochra szczególnie w nocy czym mnie doprowadza do białej gorączki bo tylko mnie tym budzi (faceci chrapią dalej :ico_noniewiem: ) . Od tego drapania zrobiły się jej takie mało widoczne ale jednak plamki.

Awatar użytkownika
matula1
Miss zgubnych centymetrów

17 mar 2007, 23:36

o 6:30 jutro rano jedziemy po pieseczka, oczywiści jak tylko będzie z nami to chyba nie odłożę aparatu z rąk i mam nadzieję, że nie będzie miał zbyt dużego stresu :ico_noniewiem:

Agniesia774
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

19 mar 2007, 13:34

Matula i jak z Goldenem?? Macie go już u siebie?? I jak Wam idzie??Pozdrawiam!!!

Awatar użytkownika
Wronka
Maniak forumowy
Maniak forumowy

19 mar 2007, 15:22

Matula i jak?

Ja wczoraj byłąm u Babci gdzie jest ogromniasty bernardyn BUBA- pies naszej sąsiadki ktory trafił teraz do nas. Byliśmy z nią na spacerze, troche nieporadnie jej szło to chodzenie na smyczy ale potem swietnie dawała sobie radę.

Awatar użytkownika
matula1
Miss zgubnych centymetrów

19 mar 2007, 15:32

jesteśmy już razem w domciu!
super poszło, bałam się że będzie gorzej
piesio jest posłuszny, grzeczny i świetny dla dzieci - Radek trochę się go boi bo Golden ciągle liże go po uszach, a Marzenka która zawsze się bała psów dzielnie próbuje się z nim bawić :-D
u laski która musiała go oddać spał na łóżku i tego się bałam w domu, ale wystarczyło, że R pokazał mu gdzie jego miejsce i ... pies go olał i śpi pod drzwiami wejściowymi :ico_smiechbig:
jak tylko zrzucę fotki do kompa to wkleję na pewno - a w ogóle to jest piękniejszy niż na zdjęciach i kocham go od pierwszego wejrzenia na żywo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
agnesha
Maniak forumowy
Maniak forumowy

22 mar 2007, 11:28

Witajcie
ja nie mam zadnego zwierzaczka ale wlasnie moj namawia mnie na owczrka niemieckiego dlugowlosego, troszke sie obawiam raczej nie tego ze moglby pogryz bo owczarki to raczej spokojne i madre psy i dziecka nie skrzywdza ale czy dam rade?wiekszosc czasu jestem sama z corka w domu , moj pracuje w anglii i przyjezdza do nas sredno 3-4 razy w roku, my do niego tez jezdzimy, slyszalam ze owczarki potrzebuja duzo zajecia :ico_noniewiem: niewiem co robic

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 mar 2007, 11:41

agnesha, - pies będzie na Twojej głowie .. 3 razy dziennie - minimum spacerki , jeść - sprzatanie po nim - sierść zostawi wszędzie .... jak będzie dorastał - nastaw się na pogryzione buty i inne rzeczy .... ja mam mężą psa na karku - teraz jestem w ciązy i mam na niego mega alergię .... ja mimo, że zawsze byłam za posiadaniem psa - ale w warunkach - gdzie obowiązki są po równo ... zastanów się
o oto nasze bydle :-D

Awatar użytkownika
marboro
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

22 mar 2007, 14:32

Piękne bydlę :D

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 mar 2007, 20:37

jest do oddania - szukamy mu dobrego domu

Awatar użytkownika
agnesha
Maniak forumowy
Maniak forumowy

22 mar 2007, 23:20

Gosia A dzieki, wlasnie te wszystkie rzeczy niby zwycczajne i proste mnie martwia, musimy jeszcze porozmawiac , najlepszy bylby kompromis ze pies bedzie ale jak on wroci juz na stale :-)

Wróć do „Nasze hobby”