Lala wspolczuje kolek

U nas w nocy jedna pobudka takze super

U mojej Lilci to jakoś koło 3 tygodnia .Szkieletorku u moich dziewczyn kikut odpadał bardzo późno, bo po ponad 2 tygodniach
My nawet nie próbujemy bo moja jest głośna bardzo i gaduła straszna.Mała jak będzie miała spać to będzie spała i w hałasie.Nie jestem w stanie Lili uciszać ciągle .jak mała w końcu uśnie to tylko Polcię uciszamy, żeby jej nie zbudziła
My kolek nie mieliśmy ale ja profilaktycznie piłam 2-3 razy dziennie herbatę w kopru włoskiego. Taka kupioną w zielarskim a nie te granulowane co maja minimum kopru a reszta cukier i nie wiadomo co.A my mamy kolkę
Sorki ale ja nie wierzę w takie rzeczy.odnoszę wrażenie że nas ktoś przeklął
Ja to mam ciągle jak kamienie a odciągam dziennie z 3 szklanki .A nie odciągam wszystkiego tylko tak troszkę by mi piersi nie urwało.W nocy jak już nie pił dużo to miałam twarde i przepełnione
Ja też właśnie muszę jechać kupić Lilci butki zimowe ale nie mam jak i kiedy .A i rajtuzki dla dziewczynek by się przydały.Dziś po zimowe buty idziemy
Jaka ślicznotka mała .Przedstawiam wam Hanie:)
Żartujesz . Matko no ekspresowo nie ma co. Ale rozwarcia przed przebiciem pęcherza tez nie było nic?Jakos nie mogę uwierzyć że w ciągu 20 min zrobiło się rozwarcie 10 cm i mała już była.przebili mi pecherz i po tym po 20 minutach urodzilam
Szkieletorku ja na jednym skurczu z 4cm skoczyłam do 9cmkos nie mogę uwierzyć że w ciągu 20 min zrobiło się rozwarcie 10 cm
o kurkaSzkieletorku ja na jednym skurczu z 4cm skoczyłam do 9cmwięc wszystko możliwe
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość