Mój brat ostatnio kupił Mazdę3 - mimo, iż to "młody" rocznik pojechał z nią na stację diagnostyczną i tam posprawdzał różne techniczne sprawy. Faceci trochę się z niego podśmiewali, że tak niezawodne auto sprawdza a on i tak chciał to zrobić. Powiem Wam, że jak ktoś szuka przestrzennego autka do tego niezłego wyglądu i bezpieczeństwa w jednym to to jest super wybór. Jak będziemy kupować drugi samochód to tylko :ico_buziaczki_big: Mazda3
Dużo osób odwiedza takie miejsca po ostatnich zmianach, jakie miały miejsce na serwisie otomoto.pl gdzie podnieśli ceny za wystawienie ogłoszenia. A sprzedajemy.pl jest całkowicie darmowe i ludzie migrują do nich. Nie wiem jak podobne strony z ogłoszeniami, ale sprzedajemy jest na pewno darmowe.Ja swoje znalazłam na auto gratka, poprosiłam tylko znajomego mechanika, żeby je obejrzał i kupiłam, nic trudnego ;)
No właśnie ja tez tak kupowałam samochód :)Ja swoje znalazłam na auto gratka, poprosiłam tylko znajomego mechanika, żeby je obejrzał i kupiłam, nic trudnego ;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość