ehh wyprawka temat rzeka... kurcze jak sie maluch rodzi to jest tyle rzeczy do kupienia...ja to latalam po sklepach ciagle, a w koncu i tak wszystko kupilam na http://www.bibabu.pl/wyprawka , bo maja naprawde fajne rzeczy...dobre jakosciowo i ceny tez przystepne.
Warto byłoby też zawczasu pomyśleć o sukienkach do chrztu. Wiem, że później jest to wszystko organizowane na ostatnią chwilę i często nie udaję nam się zakupić to co faktycznie byśmy chciały.
Akurat jeżeli chodzi o skompletowanie wyprawki dla dziecka,to większość rzecz znajdziemy w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych z artykułami dla dzieci. Zresztą teraz można liczyć na fajne,ciekawe promocje i rabaty :)
W zasadzie każde akcesoria które wymieniacie powyżej dla dziecka,muszą obowiązkowo znaleźć się w każdej wyprawce,jednak jestem też zdania,że wszystko to można kupić taniej wybierając sklepy internetowe,w końcu tam mamy szeroki wybór oraz niższe ceny.
Dziewczyny,pamiętajcie że od tego jest również forum aby wymieniać sie doświadczeniami i opisywać je. Akurat co do wyprawki to tak jak pisałam powyżej,u nas znajdziecie wszystko co niezbędne dla swojego dziecka i to wysokiej jakości w rozsądnej cenie.