Skąd w ogóle są te rzeczy? Stół pasowałby mi do jadalni, a taki lekko industrialny minimalizm bardzo do mnie przemawiaostatnio kupowałam stolik kawowy do mojego skandynawskiego salonu, więc jestem w temacie i strasznie mnie ta stylistyka kreci. Takie pomieszczenia przez to ze sa proste i jasne sprawiaja tez wrazenie bardziej czystych i wlasnie wbrew pozorom przytulnych. Dla mnie nie musi byc pstrokato i koloro żeby było ciepło. Mój stolik :)
A tak ogólnie do stylu skandynawskiego pasuja mi jeszcze takie bajery:
dzięki rowena za namiar! skorzystałam z Twojej rady i wymalowałam pokój na dwa odcienie z tej serii. Elegancko do siebie pasują i tworzą klimat o jaki mi właśnie chodziło :)Lubię ten styl bo to prostota. Nawet łatwo urządzić takie wnętrze wystarczy tylko dobrze poszukać. Na przykład w palecie duluxa kolory świata jest taka seria "Skandynawia" i te kolory są inspirowane tym rejonem. Czasami meble czy dodatki też są już z góry tak opisywane i wtedy nie trzeba dużo szukać ;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość