kasiekk, super że mama ma lepsze wyniki, bardzo się cieszę, teraz będzie tylko lepiej
pata, trzymaj się kochana

my jutro mamy szczepienie, to mi go poważą i pomierzą, dziś idę po receptę
 (nawet mi się śmiać chciało ) ale wytrzymałam i w końcu mnie przeprosił
  (nawet mi się śmiać chciało ) ale wytrzymałam i w końcu mnie przeprosił   i pocałował
 i pocałował  i płacze potem żę niby che iść ale ze swoim traktorem i dalej ryk !!! wkoncu T go wziął płaczącego i wyszedł ale wrócił bo nie dał się wsadzić do samochodu
   i płacze potem żę niby che iść ale ze swoim traktorem i dalej ryk !!! wkoncu T go wziął płaczącego i wyszedł ale wrócił bo nie dał się wsadzić do samochodu   

wrócił wzięłam go na ręce uspokoił się i wzięli traktor do bagażnika
  wrócił wzięłam go na ręce uspokoił się i wzięli traktor do bagażnika 

brzuch mnie boli i głowa
 brzuch mnie boli i głowa 
  a tylko raz zawołal na nocnik
 a tylko raz zawołal na nocnik  co sie z nim dzieje
 co sie z nim dzieje  

i nad ranem znowu
  i nad ranem znowu   
  nie ma jeszcze 5-tek
  nie ma jeszcze 5-tek   

co za dziadostwo was dopadło
 co za dziadostwo was dopadło   
  czyli masz przysłowiową teściową , każda teściowa się wtrącano i najwiecej denerwuje, przyszla tesciowa, przeciez nie jest prawdziwa babcia małego, ale lubi sie wtracac, pyta jak ja mpoge sluchac te krzyki, ona by oszala ze musze malego bic za to a to mi na glowe wejdzie

to najważniejszeona kocha filipka jak swojego,

kiedy w koncu beda nocki przespane przez Gabi?
 kiedy w koncu beda nocki przespane przez Gabi? 

dzis byliśmy cały dzień na działce od 12 do 18.30,Kacper nie spał w dzień i padł juz o 20,zmeczony był bardzo,z sikaniem bez zmian ,leje w majtki
 dzis byliśmy cały dzień na działce od 12 do 18.30,Kacper nie spał w dzień i padł juz o 20,zmeczony był bardzo,z sikaniem bez zmian ,leje w majtki   

buuuuuuuuuuuuuuu
 buuuuuuuuuuuuuuu 

Może zęby
 Może zęby  
  Posmarowałam brodawki solą i mu dałam , wziął do buzi i mówi "be" więc dziś cały dzień bez cyca
 Posmarowałam brodawki solą i mu dałam , wziął do buzi i mówi "be" więc dziś cały dzień bez cyca  Zasnął mi po południui teraz wieczoram bez cyca, w łóżeczku
 Zasnął mi po południui teraz wieczoram bez cyca, w łóżeczku  
   A jak się przebudził to wzięłam go na ręce, przytulił się i od razu mówi "be"
 A jak się przebudził to wzięłam go na ręce, przytulił się i od razu mówi "be"  
 Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość