woda Jurajska dla dzieci Frutek Aqua ma w składzie dodatek E- 'silnie rakotwórczy", nastepne swiństwo: żelki kwaśne dla dzieci... wszystko ma chemię, niektóre chipsy tego nie mają,
to zamiast wody barwionej kup zwykłą mineralną, zamiast żeliki lub chipsa zjedz owoc. I już masz wyeliminowane
delicja a ty wogóle czytasz co ja napisałam???
czy ja gdzieś napisałam ze pije BARWIONĄ wodę???
dla twojej wiadomości frutek Aqua to woda mineralna jurajska BEZBARWNA, nie zawierajaca barwników o smaku truskawki, jabłka lub cytryny przeznaczona dla dzieci, wcale nie najtańsza, bo 0,5L kosztuje ok 1,85zł, wydaweać by sie mogło ze jest zdrowa...
a takich świństw jak żelki nie jem- napisałam tylko o tym ze one mają przynajmniej po dwa takie dodatki E-000 a dzieci czesto same je kupują idac do szkoły...
a tak a'propos mnie nie musisz uświadamiać co w czym jest, mam wykształcenie gastronomiczne o specjalnosci zywienia zbiorowego- głównie dzieci w przedszkolach i szkołach
to tobie radze dowiedzieć sie jak dojrzewają np. banany, ananasy czy pomidory... wątpię zebyś kupowała pomidory z upraw ekologicznych, bo takie są po 20-30zł za kilogram, wiec zanim wejdziesz do warzywniaka warto wiedzieć pare ciekawostek...
jadłaś kiedyś truskawki zimą??? to gwarantuję ze zjadłaś wiecej chemii niż ma paczka chipsów