Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

05 gru 2008, 10:59

mnie tez tu dobrze :ico_brawa_01: a zagladam po raz pierwszy... Tylko czekac jak bedziemy pisac na PIErWSZYCH KROCZKACH :ico_brawa_01:

Moj niunio spi... zjadl i usnal... Ale wczoraj buszowal od 13 do 19 i moze dlatego tak spi caly czas tylko z przerwami na amu i zmiane pieluszki.
A ja jakas dziwna jestem. Jak sie z nim poloze wieczorkiem, dam mu cysia i czekam az usnie to jak sie patrze na niego to placze... I teraz tez... Jak sobie pomysle ze to nasz synek... Taki malutki... :ico_placzek: Normalnie uwierzyc nie moge!!! :ico_brawa_01: A w szpitalu to tyle razy ryczalam ze nie wiem... A jak polozna zobaczyla to powiedziala ze to normalne i nie ma sie co przejmowac - polog....

Wstalam szybko zeby wam wiesci od Emilki napisac bo nawet wczoraj smsa nie slyszalam, a tu wy juz wecie wszystko :-)

EMILKA WRACAJ DO NAS!!!!!!!!!!!!! Z JASIEM!!!!!!!!!!!!! czekamy na was!!!

Moj Junior tez ma jakis katarek :ico_olaboga: I kicha dosc czesto :ico_olaboga: Dzis przyjdzie polozna to sie zapytam co z tym zorbic - czy trezba do lekarza czy moze wystarczy jak mu wyciagniemy glutki...

Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 gru 2008, 11:02

Jestem takze za zostaniem tutaj...No ale tez sie dostosuje:)
Tez dostałam do Emilki takiego sms, wiec nie bede go powtarzac..
My jutro znów jedziemy na pobranie krwi Jasiowi...nie wiem czy wam mówiłam, ze wypuscili nas ze szpitala z bardzo wysokiem poziomem bilirubiny(czyli zółtaczki). W zeszła sobote bylismy w spzitalu sprawdzic poziom i troche spadł, ale wciaz był za wysoki. No i jutro znów kontrola...Ile te nasze mallenstwa musza przejsc...a gdy Jas płacze to mi odrazu tez sie chce. Nie moge patrzec jak cierpi...

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

05 gru 2008, 11:02

FILIPKU WIOLI (nie wiem jak bedziemy odrozniac waszych chlopakow - musimy cos wymyslec) :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
ROSNIJ ZDROWO!!!
Ale czas leci.... :ico_brawa_01: juz miesiac.... A moj Junior dzis konczy tydzien wiec tez jakas okazja jest :ico_tort: ale sie spasiemy na tym watku :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 gru 2008, 11:05

A mój Jasio Dwa tygodnie:)

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

05 gru 2008, 11:05

betka, mi to się płakać chciało jak słyszałam jak Jaś krzyczy jak mu pobierają krew, albo kąpią, bo u nas na nowodksch to same sadystki były, które czekają na emeryture..

nasz Synuś teraz sobie śpi, właśnie padł :-)) a ja się zbieram do porządków tylko
jakoś mi sie nie chce..

Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 gru 2008, 11:06

Aaaa i wczoraj wazny dzien, odpadł Jasiowi kikut pępowinowy:)Ale fajnie, nareszcie bedziemy mogli go całego zanurzyc w wodzie;)
Wszystkiego naj dla solenizantów dzisiejszych;) :ico_tort:

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

05 gru 2008, 11:10

asiula_o, a jaki poziom mieliscie tej bilirubimy?? bo my mielismy 10.9 chyba. Ale tez sie boje o ta zoltaczke Niunia...

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

05 gru 2008, 11:11

to jak tak śwoetujemy to nasz Jaś w środe skonczył 3 tygodnie :-) i też stawiamy :ico_tort:

a teraz to juz na prawde spadam, bo zaraz się nie wyrobie :-))

pochwale się jeszcze to nasz Synuś w dziś w nocy
Obrazek

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

05 gru 2008, 11:13

asiula_o, ale fajnie - tez mam nadzieje ze jeszcze z tydzien i odpadnie ten kikucik :ico_brawa_01: najbardziej boje sie myc pepek i czyscic do okola tymi patyczkami.... Az drze cala... Ale dajemy rade. Dwa razy dziennie mu przemywam.

#ania#, ja nie moglam patrzec jak mi oddali go po pobieraniu krwi, mial na glowce taka zylke wystajaca i troszke krewki ... Ale sie balam ze go boli... Jakas panikara jestem w ogole :ico_olaboga:

To ja Wiola i Asia w piatek urodzilysmy :ico_brawa_01: Imprezowe chlopaki beda :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

05 gru 2008, 11:14

betka, spokojnie, Jasiek też miał zółtaczke fizjologiczną, wyglądał jak mulatek na początku, ale tak po 2 tygodniach zeszła, a jak już jej nie było to zastanawialiśmy się co on taki blady :-) nam pępek odpadł równo po 2 tygodniach, ale pępowina była gruba i wg połoznej to dlatego tyle trwało..

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”