Heh, widać nie każdy facet ma taki sam popęd, bo mój mi spokoju nie daje. No i w sumie muszę powiedzieć, że też nie miałam serca mu tak odmawiać, bo przecież wiem ile to dla niego znaczy - jak mnie seks za dużo kosztował, to przecież się nie zgadzałam, ale wyrzuty sumienia zostały... teraz jak biorę Espumisan Easy po jedzeniu jak podejrzewam, że się będzie przystawiał, no to jest ok, ale też się w sumie odczepił:D Widać chodziło mu bardziej o to że ja odmawiam, a nie o to że to mu takie potrzebne;)Ja jestem też w 6 miesiącu ciąży, tyle że mój chłopak nie naciska na sex, szczerze, to robimy zawsze to raz na około miesiąc czy 2. Ale po prostu wie, że w ogóle gdy jest się w ciąży, nie wygodnie jest uprawiać seks. Ja nie robię tego już od 5 miesięcy, i żyjemy ;)
przykro mi zpowodu takiego odczucia...rozumiem cie calkowicie...wspolczuje wszystkim kobietom, ktore musza przechodzic ciaze same z roznych powodow.Może to dziwnie zabrzmi ale czuje sie z tym wszystkim sama. Boli mnie że tą ciąże przechodzę sama.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], marccik i 1 gość