Witajcie
Ale u nas pustki wszystkie mamay zabiegane.
A ja sie chciałm pochwali Kubuś od niedzieli zaczoł sam siadac bez mojej pomocy i zaczoł raczkowac bo wczesniej siedził ale zawsze musiłm mu pomoc zeby usiadł a co do raczkowania to probował ale mu nie wychodziło a teraz zasowa hihi ale unas w domu to nie ma gdzie tylko na wersalce go puszcza a dzis byłm u mojej mamy a tam jest duzo wiecej miejsca mił raj hihi.
U nas katar juz przeszedł nawet dosc szybko ale ja teraz cos złałm wczoraj rano miłm biegunke i mdłosci bym nie do zycia wszystkie miesnie mnie bolały byłm ledwo zywa nawet nie miłm siły zeby podnies Kube a dzis lepiej ale z kolej mam skurcze brzucha i nie wiem co to, pomyslam ze grypa jelitowa ale przypomiło mi sie ze przedwczoraj jadłm jajko na sniadanie i moze to nim sie zatrułm mam tylko nadziej ze to nic powaznego i szybko mi minie .
Margot nie wiem co ci powiedziec odnosnie tych bucikow ale ja bym raczej kupiła takie z usztywniana kostka bo nozk jednak sie chwieja i wim ze moja szwagierka tez takie kupowała.
Szkrab masz racje czas szbko leci nim sie obejzymy to beda chodzic do szkoły a pozniej to juz tak szybko zleci ze ja juz nie chcec nawet myslec
[ Dodano: 2007-10-11, 23:57 ]
A zębów nadal nie mam ani jednego