Dobry wieczor

I ja sie tez dolaczam do zyczen dla Patryczka,wszystkiego Najlepszego i duzo zdrowka i szczescia Patryczku
Aginka sliczne zdjecia,i Malwinka w krotkich wloskach pieknie.. A Kacperek jaki pod wrazeniem jak mu Malwinka wiersze czyta,opowiada

Super..
A u nas dzisiaj byl naprawde piekny dzien,pogoda byla super,cieplutko i sloneczko swiecilo.A ja bylam na ogrodku z moimi dziecmi byla piaskownica,zjezdzalnia i hustawka,dolaczyla do nas moja kumpela Karen i jej dzieci Jonas i Alina i mowie wam jak sie ladnie bawily nasze dzieci razem.. cos pieknego..Marcusek i Alina sie bawili w piaskownicy tak ladnie a Nicolka i Jonas ganiali sie po ogrodku i zjezdzali i hustali.. Porobilam nawet kilka zdjec Slodkie wyszy

I pozniej moje dzieci wykapalam bo cale byly z piasku.A jutro to tutaj u nas jest Dzien Matki,jest tutaj w De troche wczesniej niz w Polsce,bo zawsze wypada Dzien Matki w De w druga niedziele maja. I ciesze sie bo lubie to swieto,to takie piekne swieto mamy

I jutro idziemy na obiadek do tesciowej,i przyjedzie nawet moj szwagier z rodzinka i mysle ze bedzie fajnie i milo i pogoda dopisze bo chcemy Grillowac

Pozatym to teraz wlasnie ogladalam moje pierdolki w tv,DSDS To jest cos takiego jak Polski Idol,i dzisiaj jest Final.. a ja chce zeby Daniel Schumacher wygral.. on tak pieknie spiewa.. No zobacze jak bedzie Endscheidungshow

to znaczy takie decydujace show,i zobaczymy jak widzowie zaglosuja kto wygra.. ciekawa jestem..
Pozatym to wszystko Ok.
Dobrej nocki wam zycze i buziaki